Αμάν πια: Και άλλος Συριζαίος βουλευτής ,Γιατρός και Συνδικαλιστής …Tσέπωσε το 300άρι!

papadopoulos-bouli-1-Medium-750x420Τελειωμό δεν έχουν τα νηστικά της Αριστεράς που τσέπωσαν και το φτωχού το αρνί …Σειρά πήρε και ο Συριζαίος Βουλευτής του νομού Τρικάλων ,επιστήμονας γιατρός του ΕΣΥ παρακαλώ , που διετέλεσε και Πρόεδρος των  γιατρών στο νομό και κάθε τρεις και λίγο την  έβγαζε στα Κάγκελα του Νοσοκομείου, κάνοντας απεργίες και στάσεις εργασίας ,τσέπωσε το 300άρι που έδωσε ώς βοήθημα η Κυβέρνηση στους χαμηλοσυντατξιούχους!

Σύμφωνα με το τοπικό trikalavoice.gr

Στους βουλευτές που πήραν το ποσό των 300 ευρώ ως χαμηλοσυνταξιούχου συγκαταλέγεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ( παραδέχθηκε ότι του πιστώθηκε το έκτακτο βοήθημα το οποίο και επέστρεψε, αποδίδοντας το στην αδυναμία του ελληνικού συστήματος να κάνει διασταυρωμένους ελέγχους.

Ο Σ. Παπαδόπουλος πρώην Συνδικαλιστής των Γιατρών  δήλωσε χαρακτηριστικά:

‘Όταν έμαθα για το Μάκη Μπαλαούρα άνοιξα το λογαριασμό μου και είδα ότι μου είχε πιστωθεί το επίδομα. Αιτία για όλο αυτό είναι η αδυναμία του ελληνικού συστήματος να κάνει διασταυρωμένους ελέγχους.  Ακόμα και το ίδιο το σύστημα εξαρτάται από το πως εφοδιάζεται, αν δεν αναγνωρίζει ότι κάποια άτομα είναι βουλευτές ή έχουν άλλα εισοδήματα τότε τους έβγαλε ότι έπρεπε να παίρνουν το βοήθημα.

Επικοινώνησα κατευθείαν με τον Τάσο Πετρόπουλο και φυσικά επέστρεψα το επίδομα. Θα πρέπει να μπούμε στο σύστημα της ηλεκτρονικής εποχής ώστε να βλέπουμε αυτόματα ποιοι δικαιούνται τα επιδόματα και τα βοηθήματα, τα οποία δυστυχώς γίνονται ακόμα σε αργούς ρυθμούς.

Σχόλιο : Το να πιστώνονται τα 300άρια μόνο στους Βουλευτές και ειδικά του Σϋριζα, πρέπει να είναι παγκόσμιο  φαινόμενο…Αλλά το βόλεμα του Γιατρού και της Κόρης του δεν είναι τυχαίο έτσι Σάκη

Τυχαίοι είναι αυτοί που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και τον ψήφισαν!