Αμισθί η Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα; …Σας γελάσανε!

33Σας γελάσανε αν νομίζεται οτι η κ. Θάνου που ήθελε να ήταν στην ενέργεια  και στην Δικαστική  Εξουσία ακόμη και όταν το γήρας ήταν προ των Πυλών …!

Φαίνεται οτι Συριζαίοι έμαθαν πολύ γρήγορα τα τερπίπια του Οικονομικού της Εξουσίας και βρίσκουν εύκολα τρύπες …Θα παίρνει λέει η κ.Θάνου μόνο τις εκτός έδρας ημέρες και τα οδοιπορικά,τα οποία ποιος θα τα υπογράφει ο Τσίπρας ή ίδια ώς επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας ;

Αν πιστεύεται οτι κάνει για την Πατρίδα μας ,πλανάστε πλάνην οικτρά !  Για να μην διακοπεί η Σύνταξη απο το Δικαστικό Σώμα το κάνει και όχι για χάριν το φτωχών συγγενών της Καταχρεωμένης Ελλάδας !

Όμως σύμφωνα με ρεπορταζ του protothema.gr με την απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Βασιλική Θάνου δεν θα απασχολείται απολύτως αμισθί.

Όπως αναφέρει η απόφαση θα δικαιούται οδοιπορικών και πιθανώς και ημερήσιας αποζημίωσης για τις ημέρες που θα βρίσκεται εκτός της υπηρεσίας της.

Φαίνεται λοιπόν πως η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου προσλαμβάνεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, κατά τα πρότυπα που έχουν προσληφθεί κι όλοι οι άλλοι άμισθοι σύμβουλοι στο Μέγαρο Μαξίμου και στα υπουργικά γραφεία, αρνούμενοι τις μισθολογικές απολαβές για να μην απωλέσουν το δικαίωμα άλλων αποδοχών ή σύνταξης, όπως ισχύει και με την περίπτωση της Βασιλικής Θάνου.

Με την ίδια μορφή άλλωστε είχε προσληφθεί επί υπουργίας Γιάννη Βαρουφάκη η σύμβουλός του Έλενα Παναρίτη, αλλά και πολλοί καθηγητές ή νομικοί, σε υπουργικά γραφεία!

Σχόλιο:Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτές που έλεγε και ο Γέρος του Μοριά όταν οι Πολιτικάντηδες τον έβαζαν φυλακή !!