Απο Αλάργα στα 70νμ Β.Δ της Πλατφόρμας είναι οι Τούρκοι …Ενώ μόλις στα 20νμ το «USS George H.W. Bush»

661 Στη φώτο διακρίνεται η Φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) Ίμβρος  όπου και η συνεργασία με το S – 70B Seahawk

Απο Αλάργα στα 70νμ Βορειοδυτικά της Γεώτρησης είναι οι Τούρκοι με την Φρεγάτα    TCG Gökçeada (F 494) να αρμενίζει εδώ και δύο ημέρες και όχι δίπλα στην Πλατφόρμα της Γεώτρησης  όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι !53

Τώρα πως γίνεται να παρακολουθούν τις εργασίες της Γεώτρησης απο τέτοια απόσταση,  μόνο οι Τούρκοι το γνωρίζουν και να επισημάνουμε ότι για να φτάσουν οι Τούρκοι σε απόσταση απο την πλατφόρμα πρέπει να πλέουν με φουλ τις Μηχανές για πάνω απο 2,5 ώρες !

110609-N-QL471-142 CARTAGENA, Spain (June 9, 2011) The aircraft carrier USS George H.W. Bush (CVN 77) departs Cartagena, Spain, after completing its second liberty port visit. George H.W. Bush is supporting maritime security operations and theater security cooperation efforts in the U.S. 6th Fleet area of responsibility. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Billy Ho/Released)

Ενώ σε απόσταση μόλις 20 ναυτικών Μιλίων πλέει με τα RADAR ανοιχτά και τα όπλα σε ετοιμότητα πλέει το Αμερικάνικο αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush.

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο έπλεε βορειοδυτικά του γεωτρύπανου και αργότερα βορειοδυτικά, εντός του FIR Λευκωσίας και της Κυπριακής ΑΟΖ, πάντα σε σχετικά κοντινή απόσταση από το γεωτρύπανο.