Διαψεύδει το ΥΠΕΘΑ και ανακοινώνει Ειδικά Μισθολόγια για τις Ε.Δ!

mistologia_796_355Διαψεύδει  το ΥΠΕΘΑ τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για  και ανακοινώνει για μια ακόμη φορά  οτι :

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά μήπως γίνει κατανοητό. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2016. pagwnoun-ta-eidika-misthologia-alla-diafwnoun_3-w_hr

Ήδη προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2017 η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και επομένως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά αλλαγή στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το νέο μισθολόγιο δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνει τα οικονομικά κλιμάκια που θεσμοθετήθηκαν και δεν προβλέπει καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους.

Σχόλιο: Εμείς να το πιστέψουμε όπως και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  ε.ε και ε.α αλλά εδώ θα είμαστε να το δούμε …Εκτός και αν τότε τα πράγματα είναι πλέον μη αναστρέψιμα !