Έτοιμο να αποπλεύσει το Αρματαγωγό Α/Γ «ΛΕΣΒΟΣ» για το νησί της Λέσβου!

ag_lesvos-1-1024x550Έτοιμο με εντολή του  Γενικού Επιτελείου Ναυτικού  έτοιμο είναι να αποπλεύσει σε λίγη ώρα το Αρματαγωγό Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού  απο το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας προς το νησί της Λέσβου !

Μετά απο την ανυπαρξία του Υπουργείου Μεταναστςευτική Πολιτικής του κυρίου Μουζάλα που μέχρι εχθές άλλα μας έλεγε ,ο πρωθυπουργός ζήτησε απο το ΥΠΕΘΑ να αποπλεύσει άμεσα το Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να φιλοξενήσει τους  ¨προσφυγες « που είναι εκτός των δομών σε σκηνές !

Βέβαια θα μπορούσε ο Μουζάλας και το Υπουργείο του για τις ημέρες του Χιονιά να είχε μισθώσει  Πολιτικό Πλοίο που έχουν και τις υποδομές για την φιλοξενία των «Προσφύγων «...Αλλά πρέπει να μας κόβει και λίγο και στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουν αποδείξει ότι  δεν το έχουν !

Στο Αρματαγωγό αυτήν την ώρα φορτώνονται κρεβάτια και εξοπλισμός για να φιλοξενήσει το Πολεμικό μας περί τα 500 Άτομα …Το Πολεμικό αναμένεται να φτάσει στο Λιμάνι του νησιού αύριο το μεσημέρι καλώς εχόντων των καιρικών συνθηκών !

Τελικά μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν σε αυτό εδώ το κράτος που καταφέρνει να επιβιώσει άγνωστο ακόμα πως !