Καμιά ανακοίνωση του ΓΕΣ για την αυτοκτονία …Αξιωματικού του «96 ΤΥΠΕΘ» της 96ΑΔΤΕ!

Κρεμασμένος από το κορδόνι της αρβύλας του, βρέθηκε ο 44χρονος Ανθυπασπιστής Φ.Π. που υπηρετούσε στο 96 Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στα Αρμόλια  στο νησί της Χίου!

Τον άτυχο 44χρονο Αξιωματικό  εντόπισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.

Ο Αξιωματικός καταγόταν απο την Θεσσαλονίκη και ήταν πατέρας 3 παιδιών 15,11 και 8 ετών ,ενώ  δεν φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο  ιδιαίτερο πρόβλημα ενώ η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του.

Η είδηση  που επιβεβαιώθηκε και από την Αστυνομία ,ενώ ο Ταξίαρχος διοηκητής  της 96ΑΔΤΕ κάλεσε όλα τα στελέχη σε επείγουσα σύσκεψη….

Εντύπωση πάντως  μας προκαλεί που το Γενικό Επιτελείου Στρατού συνήθως «λαλίστατο», δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για τον Θάνατο ενός  δικού του Ανθρώπου ,ενός Αξιωματικού που υπηρέτησε για μια 25ετία το Στρατό !

Αν και εμείς όσο και αν ψάξαμε να βρούμε κάτι δεν το εντοπίσαμε …(ίσως και να κάνουμε λάθος), έστω μια επιστολή συλλυπητηρίων  από το ΓΕΣ προς την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του !

Χαρακτηριστικό είναι το SMS που έφτασε στην γυναίκα του …«Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά».

Σχόλιο :Ο Κανόνας επιβεβαιώνεται στη ζωή έρχεσαι και φεύγεις μόνος …Καλό ταξείδι Συνάδελφε!