Καταπέλτης ο Κύπρου Χρυσόστομος : Δεν έχουμε Εθνική Φρουρά!

Xrisostomos01-23June2013Καταπέλτης ήταν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ Χρυσόστομος , ένας Πατριώτης από τους λίγους που λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν φοβάται τίποτε και Κανέναν!

44Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχουμε Εθνική Φρουρά αποκάλυψε ο Μακαριότατος μιλώντας στο  ΡΙΚ…Εδώ και 15 χρόνια δεν έχουμε πάρει κανένα Οπλικό σύστημα και δεν μπορούμε να έχουμε Κρατική υπόσταση χωρίς Εθνική Φρουρά !

Οι Τούρκοι τα θέλουν όλα συνέχισε ο  Αρχιεπίσκοπος…Μπήκαν στη Κύπρο με εισβολή ,έφεραν αποίκους και άλλαξαν τον Πληθυσμό και τώρα ζητάνε την δική μας υπογραφή για να γίνουν απο Ψευδοκράτος ..Κράτος !

Να αποκτήσουν Κρατική υπόσταση ζητούν οι Τούρκοι και όποιος τους την δώσει θα είναι Προδότης !

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε είχε προβλέψει και το χθεσινό Ναυάγιο των Συνομιλιών με συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό στον Εθνικό Κήρυκα …Τότε τα είχε πει Όλα

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εν όψει της Διάσκεψης για το Κυπριακό στην Ελβετία, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομος, με συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» είπε ότι «νομίζω ότι δεν θα υπάρξει οτιδήποτε» και πρόβλεψε πως «μάλλον οι συνομιλίες θα καταρρεύσουν εν τη γενέσει τους».

«Μακαριότατε, ποιες είναι οι σκέψεις σας για την επικείμενη συνάντηση για το Κυπριακό στην Ελβετία;» τον ρωτήσαμε. «Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει οτιδήποτε διότι ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέως των Ηνωμένων Εθνών δεν έκανε σωστή δουλειά.

Ηδη και η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση έχουν διαμαρτυρηθεί. Πιστεύω ότι η Τουρκία με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών και του Πρωθυπουργού δεν πρόκειται να κάνουν πίσω όσον αφορά τα τουρκικά στρατεύματα και τις εγγυήσεις που τους είχε δώσει τότε η Ζυρίχη. Μάλλον νομίζω ότι οι συνομιλίες θα καταρρεύσουν εν τη γενέσει τους».

Πρόσθεσε πως ο κ. Αναστασιάδης «βλέπει ότι η Τουρκία θέλει να πάντα. Εγώ πάντοτε πίστευα και ποτέ δεν έφυγα από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνω τη δήλωση ότι δεν πίστευα ούτε πιστεύω ότι θα φθάσουν στο τέλος οι συνομιλίες για να έχουμε μία καλή συμφωνία και να κάνουμε ένα Ομοσπονδιακό Κράτος. Τώρα θέλω να πιστεύω ότι θα προσπαθήσει ο Πρόεδρος, αλλά είδε τις δυσκολίες και πιστεύω ότι ο Τούρκος δεν θα κάνει πίσω».