«Κόβει βόλτες» εντός της ΑΟΖ στο τεμάχιο 6 το … «Μπαρμπαρός «!

v2tqtΤο Τουρκικό σεισμογραφικό Μπαρμπαρός συνεχίζει και σήμερα Κυριακή, τις κινήσεις του εντός της Κυπριακής Αποκλειστική Οικονομικής Ζώνης.

Ενώ χθες μετά από παρουσία 45 λεπτών εντός του Οικοπέδου 6 κινήθηκε βόρεια προς την Τουρκία, σήμερα άλλαξε ρότα.

Το απόγευμα της Κυριακής, το «Μπαρμπαρός «καταγράφεται να «κόβει βόλτες» μέσα στο οικόπεδο «6», ενώ νωρίτερα βρισκόταν νότια με πορεία προς το οικόπεδο «7».

Η χθεσινή του δραστηριότητα του Τουρκικού Σκάφους

Αφού από το πρωί του Σαββάτου, το σεισμογραφικό Μπαρπαρός στην ανεξήγητη πορεία του τελευταίου διημέρου, έβαλε ρότα για το τεμάχιο «6» της Κυπριακής ΑΟΖ, έφτασε σε αυτό γύρω στις 4.00 το απόγευμα.

05Αφού εισήλθε εντός του «6» ακολούθησε πορεία προς τα ανατολικά με κατεύθυνση το τεμάχιο «7», ωστόσο περίπου 45 λεπτά μετά, άλλαξε εκ νέου πορεία και εξήλθε του τεμαχίου «6» κατευθυνόμενο σε αντίθετη κατεύθυνση, φτάνοντας εκ νέου δυτικά της Πάφου.

Οι Εκτιμήσεις πάντως είναι οτι το Τούρκικο Σκάφος απλά πλέει και μπαινοβγαίνει στην ΑΟΖ της Κύπρου για να το κάνει …Οι εργασίες στην πλατφόρμα δεν έχουν σταματήσει και αυτό είναι το ζητούμενο !

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Ναυτικές Πολυεθνικές Δυνάμεις αν η Τουρκία στείλει τα Πολεμικά της στο τεμάχιο 11 …Ότι θα το επιχειρήσει μην έχετε καμιά αμφιβολία !