Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τον εξοπλισμό των Κούρδων «PYD» από τις ΗΠΑ!

Οι Τούρκοι λύσσαξαν κα γράφουν πρωτοσέλιδα …Συνεχίζουν την Βοήθεια  οι ΗΠΑ σε οχήματα και Στρατιωτικό  στην «τρομοκρατική» οργάνωση PKK/PYD γράφουν οι Τούρκοι

Από τις αρχές του Ιουνίου  1421 φορτηγά  των ΗΠΑ μετέφεραν Εξοπλισμό σε όλα  και στρατιωτικών οχημάτων του Αμερικάνικου Στρατού  στην «τρομοκρατική «οργάνωση PKK/PYD … «Κρατική τηλεόραση TRT»

US forces, accompanied by Kurdish People’s Protection Units (YPG) fighters, drive their armoured vehicles near the northern Syrian village of Darbasiyah, on the border with Turkey

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την στρατιωτική υποστήριξη προς το παρακλάδι της (τρομοκρατικής) οργάνωσης PKK στη Συρία, PYD.

Προχθές  το βράδυ 70 φορτηγά με στρατιωτική βοήθεια πέρασαν από το συνοικιακό πέρασμα Σιμέλκα του Ιράκ και έφτασαν στην πόλη Χασέκε   που είναι υπό τον έλεγχο της «τρομοκρατικής» οργάνωσης  PYD.

Το κομβόι έφτασε στην πόλη Χασέκε το οποίο μετέφερε τα στρατιωτικά οχήματα τις πρώτες πρωινές ώρες και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό !

Οι βοήθειες στην αρχή πραγματοποιούνταν τις βραδινές ώρες αλλά αυτή τη φορά το κομβόι έφτασε στη συγκεκριμένη πόλη τις πρωινές ώρες.

Ο Εξοπλισμός  στις 13, 17 και 21 Αυγούστου έφτασαν τις βραδινές ώρες με 330 φορτηγά στην τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD στην πόλη Χασέκε.

Από τις αρχές του Ιουνίου τα 1421 φορτηγά μετέφεραν τις βοήθειες όπλων και στρατιωτικών οχημάτων των ΗΠΑ στην τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD.

Το κακό για τους Τούρκους είναι ότι όλα τα περάσματα στα σύνορα  ελέγχονται απο αντάρτες του PYD και ο Τουρκικός Στρατός δεν μπορεί να πλησιάσει !