Ο «Δακρυσμένος Εύζωνας» στο …Με «Αρετή και Τόλμη»της ΕΤ-1 ! (video)

veteranos.gr_-11O «Δακρυσμένος Εύζωνας» είναι το θέμα που θα αναδείξει η Εκπομπή με Αρετή και Τόλμη την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11:30 η ΕΤ-1…Η συγκίνηση του Εύζωνα έκανε όλο τον Ελληνισμό απανταχού της ΓΗΣ  να δακρύσει Μαζί του !

Ο νεαρός Εύζωνας ακούγοντας τον επίσκοπο να εξάρει τους Εύζωνες για τον πατριωτισμό και το ήθος που επιδεικνύουν, κάνοντας τους Έλληνες σε όλο του πλανήτη υπερήφανους, δάκρυσε με το φωτογραφικό στιγμιότυπο να καταγράφεται από τον φακό.evzonas-afstralia

«Η ένταση και η αγάπη του κόσμου που ένιωσα να με πλημμυρίζει εκείνη τη στιγμή σε συνδυασμό με το πάθος των λόγων του Επισκόπου που μιλούσε με τόση αγάπη για την Ελλάδα και τους εύζωνες, κορύφωσαν την συγκίνησή μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον «Νέο Κόσμο».

Ο Κωνσταντίνος Λούσιας κατάγεται από την Γαβριά, ένα μικρό χωριό στην Άρτα, και αποφάσισε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μονοπάτι σε ηλικία μόλις εννέα χρόνων.

«Πήγαινα στην Τετάρτη δημοτικού όταν οι γονείς μου με έφεραν στην Αθήνα και τη στιγμή που βρεθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος και είδα τους εύζωνες να στέκονται περήφανοι έξω από τη Βουλή των Ελλήνων είπα στην μητέρα μου ότι μια μέρα θα γίνω κι εγώ μέλος της Προεδρικής Φρουράς».