Ο Τσίπρας στο «Αρετή & Τόλμη» …Εν μέσω Αρμάτων! Στο Παρασκήνιο & ο «Μυστικοσύμβουλος του Ισραήλ»!

parm2Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας «Με αρετή και τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί.
ket81-thumb-large
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν  Στρατιωτικές δραστηριότητες του Κέντρου  Εκπαιδεύσεως  Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, φώτο και βίντεο από τη διεξαγωγή της ΤΑΜΣ «Αστραπή»,  στην ν. Ικαρία με σενάριο  την Ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και Καταδρομείς!!! tams-astrapi

Θα παρουσιαστεί  η καθημερινότητα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη νήσο  Σάμο -όπου  και εξαγγέλθηκε η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή οικημάτων για αξιωματικούς και Στελάχη !

Στην Εκπομπή παραχωρεί  συνέντευξη και ο Ειδικός Σύμβουλος της Ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ.gilad0

Ο Ισραηλινός στρατηγός θεωρείται από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο  Στρατιωτικο-πολιτικό σύστημα του εβραϊκού κράτους …Ενώ τελευταία είχε επισκεφτεί και το NAMFI στην Κρήτη!

Αυτή τη στιγμή είναι διευθυντής του Πολιτικού και Στρατιωτικού Τμήματος του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει ειδικές αποστολές για επαφές με την Αίγυπτο και την παλαιστινιακή Χαμάς.

Η επίσκεψή του του Στρατηγού  στην Αθήνα  είχε σχέση  με την κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο από τη μεριά της Τουρκίας, όπου το Ισραήλ είχε αναλάβει  & τον διακριτικό ρόλο «προστασίας» των γεωτρήσεων στην Ισραηλινή και Κυπριακή ΑΟΖ.