Παρά την Κρίση στην Πατρίδα…Εμείς είμαστε κρατάμε γερά! (video)

maxresdefaultΜπορεί η Κρίση να είναι εδώ και να μην τους δίνει περιθώρια για άλλους εξοπλισμούς και ανανέωση του Υλικού …Μπορεί καθημερινά να χτυπάνε δεκάδες ώρες πτήσεων για Αεροδιακομιδές κάνοντας την δουλειά άλλων, που χτυπάνε και υπερωρίες χωρίς να τις κάνουνε!

Μπορεί να τους δίνουμε Φόρμες ασκήσεων και άρβυλα όποτε θυμόμαστε ,μπορεί να τους χτυπάμε την πλάτη και να τους κοροϊδεύουμε ,μπορεί μπορεί να τους λέμε θα σας κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και να τους στέλνουμε να κάνουν τη ζωή μόνο των «»λαθρομεταναστών καλύτερη…Μπορεί !!!

Αλλά αυτοί χαμογελούν  ειρωνικά μόλις οι Πολιτικάντηδες την κάνουν από τα Στρατόπεδα ,μαζεύονται και κάνουν αυτό που έχουν μάθει να κάνουν και το κάνουν καλά !

Απλά ετοιμάζονται να είναι εκεί όταν η Πατρίδα τους το ζητήσει και οι Πολιτικάντηδες θα έχουν εξαφανιστείς ίσως και εκτός Συνόρων …Γιατί αυτοί κρατάνε γερά και  είναι ξεχωριστοί από όλους του άλλους ,που έχουν κάνει Εθνικό Σπόρ την Ρεμούλα ,την Μίζα και την Φυγοστρατία …Δυστυχώς οι Απαλλαγμένοι λόγω παλαβομάρας μας Κυβερνούν & με την δική μας ψήφο χρόνια τώρα