Ρωσική Επιδρομή με Su-34 & Su-35 …Εκτέλεσαν τον (Tirad Al-Jarba) και 40 Αξιωματικούς του ISIS!

Περίπου 40 Ισλαμιστές Τρομοκράτες συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου «Εμίρη του Deir ez-Zor», αναφέρθηκαν  ότι σκοτώθηκαν καθώς Ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα έπληξαν και κατέστρεψαν ένα υπόγειο κέντρο Διοίκησης  και  επικοινωνίας σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα μαχητικά αεροσκάφη Su-34 και Su-35 της Ρωσίας που εδρεύουν   στη Συρία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Khmeimim στην επαρχία Latakia της Συρίας  και χτυπήσαν την καρδιά του (IS, πρώην ISIS / ISIL) στις 5 Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ότι η ρωσική Πολεμική Αεροπορία ενεργούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από διάφορες πηγές, υποδεικνύοντας ότι μια συνάντηση των ανώτερων μαχητών της IS ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί σε ένα από τα υπόγεια κέντρα διοίκησης στα περίχωρα του Deir ez-Zor.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © Mikhail Voskresenskiy

Η πολιορκία ISIS του Deir ez-Zor σταμάτησε  χάρης στη ρωσική Επιχείρηση  των πυραύλων που εξαπέλυσε το Ρωσικό  Υπουργείο Άμυνας απο τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας!

Οι μαχητές του ISIS αναγκάστηκαν να συζητήσουν τρόπους για την αποτροπή της επίθεσης ,από τις συριακές δυνάμεις, που εκτελούν ταχεία προέλαση μετά το Βομβαρδισμό

Ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής τουλάχιστον 40 μέλη IS, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διοικητών του  πεδίου, της Μάχης σκοτώθηκαν επί τόπου. Ένα υπόγειο κέντρο Διοίκηση  και  κόμβος επικοινωνίας τρομοκρατών καταστράφηκαν.

«Οι αποτελεσματικές ενέργειες της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας επιτάχυναν την άρση πολιορκίας από την πόλη Deir ez-Zor και επέτρεψαν στα συριακά στρατεύματα να ξεκινήσουν την απελευθέρωση της πόλης», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωσή του την Παρασκευή.

Μεταξύ των ανώτερων μαχητών που σκοτώθηκαν είναι ο Αμπού Μουχάμαντ Aλ-Σαμάλι (γνωστός και ως Tirad Al-Jarba), ο αυτοανακηρυγμένος «εμίρης του Deir ez-Zor», σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας ότι ο θάνατος του μαχητικού ήταν επιβεβαιωμένος.