Σε δίκη οδηγούνται ο Ψευτομουφτής Μέτε και ο Ιμάμης Aζίζογλου για την κηδεία του Οπλίτη στη Γλαύκη!

mete-563x330Όσα είχαν συμβεί στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στη Γλαύκη αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά μετά από τα στοιχεία που μάζεψαν οι Αρχές αλλά και από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Ο εισαγγελέας Ξάνθης έστειλε όλον τον φάκελο στον Άρειο Πάγο και εκεί βγήκε το βούλευμα που πάει κατηγορούμενους για δίκη στην Θεσσαλονίκη τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τον ιμάμη του Ερκάν Αζίζογλου (ο τελευταίος το ανακοίνωσε όπως πάντα στο FB).

Θυμίζουμε τι έλεγε τότε ο βουλευτής (Σύριζα Ξάνθης) Χουσεΐν Ζειμπέκ στο «ΕΜΠΡΟΣ»: “Οι γνωστοί κύκλοι να σταματήσουν τα βρώμικα παιχνίδια. Όλα έγιναν σε συνεννόηση με τον Στρατό και τον ιμάμη”.800x603

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αντιδρούσε ως έπρεπε (και έκανε) η κ. Χρύσα Ούτση, τομεάρχης των ΑΝΕΛ (φώτο), η προβοκάτσια θα είχε απόλυτη επιτυχία κατά των θεσμών της χώρας και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Το σκηνικό μια μέρα πριν μαρτυρούσε την προβοκάτσια: O υπεύθυνος της κηδείας από τον Στρατό οδηγήθηκε στον Ερκάν Αζίζογλου για τα διαδικαστικά κι όχι στον Iμάμη που όρισε ο νόμιμος Mουφτής!

Μπράβο στην κ. Ούτση που πρόλαβε το κακό αλλά δεν θα έπρεπε να είναι o κάθε αρμόδιος προσεκτικός και ενημερωμένος;
Video απο την προκληση που συνέβη κατά την κηδεία του άτυχου Στρατιώτη που πνίγηκε στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής!

Πηγή :http://tourkikanea.gr/