Στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων με τους Εθνοφύλακες του Σιδηροκάστρου …Ο Α/ΓΕΣ!

Την Kυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τάγματος Εθνοφυλακής ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της Εθνοφυλακής, στην Περιοχή Ευθύνης του 10ου Συντάγματος Πεζικού.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ παρακολούθησε απο κοντά τις ασκήσεις και  τις βολές εντός του Πεδίο Βολής και εν συνεχεία χαιρέτησε έναν προς έναν τους Εθνοφύλακες που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό!

Απίστευτη η Τακτική Κίνηση των Εθνοφυλάκων

Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία και οργάνωση της εκπαίδευσης από την Διοίκηση του Τάγματος, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων.

Ενώ επισκέφτηκε και το  ΕΦ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ συνοδευόμενος απο τον Διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημήτρη Μπίκο
Το ΓΕΣ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων ώστε να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμοι για πλήρη ένταξη στον Ενεργό Στρατό και να μπορούν να λάβουν χωρίς χρονοτριβή την όποια Αποστολή τους ανατεθεί !

Τό έχουμε ξαναγράψει και το επισημαίνουμε ….Έφεδροι Αξιωματικοί , Οπλίτες και Εθνοφύλακες είναι η Χρυσή Εφεδρεία του Στρατού μας ….(Επιβάλλεται να τους κρατάμε πάντα ετοιμοπόλεμους )