Συγκλονιστικός ο Βελόπουλος …Εμείς παλεύουμε για τον Κοσμά και τον Θωμά και όχι για τον Χασάν και τον Μουράτ! (φωτο-vid)

Σε μια αίθουσα σε γνωστό ξενοδοχείο των Τρικάλων που ήταν ασφυκτικά γεμάτη ,ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε σε ακροατήριο που ξεσπούσε σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα  θυμίζοντας άλλες εποχές !

Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ και νυν Πρόεδρος τη «Ελληνικής Λύσης»   μιλώντας στα Τρίκαλα σε μια πολιτική συγκέντρωση   με πάθος και συνθήματα έφτασε πολλές φορές στα άκρα κατηγορώντας τους νυν Πολιτικούς αρχηγούς ώς ανθρώπους άεργους και άνεργους  που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους !

Αυτοί που έρχονται είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ανέφερε χαρακτηριστικά και εντυπωσίασε τους  Ακροατές όταν ανέφερε οτι κάνουν ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα  οι Γερμανοί με Γερμανικές Κρατικές Εταιρίες, ενώ απο τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε  και οι Κινέζοι επενδυτές με την Κρατική Κινέζικη Εταιρία COSCO!

Αποκάλυψε οτι η Ελλάδα πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για εισαγωγές σε κρέας ,γάλα και τρόφιμα την ώρα που οι Έλληνες Αγρότες παλεύουν απέναντι στη φορομπηχτική λαίλαπα του Υπουργείου Οικονομικών !

Αποκάλυψε την σχέση και την γνωριμία που έχει με τον Ρώσο Πρόεδρο Πουτιν μια γνωριμία που έγινε στο Άγιο Όρος …

Δεν δίστασε να φωνάξει δυνατά οτι το Σύνθημά του είναι Πρώτα η Πατρίδα ,η Οικογένεια η Ορθοδοξία και ο Πολιτισμός !

Στο ξέσπασμα του  πήρε στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί απο την αίθουσα και φώναξε …Εμείς παλεύουμε για τον Κοσμά και το Θωμά και όχι για τον Χασάν και τον Μουράτ …Προβλέποντας την αλλαγή της φυσιογνωμίας της Χώρας απο οργανωμένο σχέδιο που μπήκε σε εφαρμογή μετά και το 1974!

Αναφερόμενος στα Εθνικά Θέματα ανέφερε οτι Φοβάται για τι όνομα έχουν συμφωνήσει για την Μακεδονία μας και μάλιστα άφησε να εννοηθεί οτι Ελλάδα θα μπορούσε να είχε στραγγίσει  οικονομικά την Αλβανία που μας απειλεί (εκεί καταντήσαμε ),,Αν το ήθελε πραγματικά !

Μαζί του ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε και τον πρώην Βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ στο Βόλο Παύλο Μακράκη, έναν έντιμο και σοβαρό άνθρωπο που έχει  Ισχυρή Πολιτική Δύναμη στη Μαγνησία !

Στις πρώτες θέσει και ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου και Αγροτοσυνδικαλιστής στον αγώνα των Αγροτών της Θεσσαλίας Νασίκας

...Εντυπωσιακός και Ουσιαστικός ο Βελόπουλος καθήλωσε το ακροατήριο του που όπως αποδείχθηκε η αίθουσα ήταν μικρή μέχρι και στο μπαρ ήταν οι ακροατές  (φώτο) και  φαίνεται οτι έβαλε πλώρη για τα βαθειά  !