Τα έκαψαν όλα οι δήθεν «πρόσφυγες» επειδή λέει η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε …Λαθρομετανάστη!

moria_fwtia708_1 λέΈκαψαν τον Καταυλισμό της Μόρια επειδή συνελήφθη λαθρομετανάστης …Την προηγούμενη βδομάδα έκαψαν τους κάδους στο Κουτσόχερο Λαρίσης γιατί καθυστέρησαν να τους δώσουν λέει ,για δύο ημέρες το βοήθημα ,λες και τους το χρωστούσαμε…Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν ;

Γιατί ο πόλεμος  της Συρίας τελείωσε οι Ισλαμιστές νικήθηκαν κατά κράτος στο Ιράκ και οι τζιχαντιστές συνελήφθησαν …Εκτός και αν έχουν λόγους  οι ίδιοι να μην γυρίσουν πίσω οι δήθεν «πρόσφυγες «…Γιατί αν δούμε πότε και πως έφτασαν εδώ μόνο για κατατρεγμένους δεν είναι και όλοι τους νεότατοι !!!

Η Αχαριστία αυτών των δήθεν προσφύγων είναι δεδομένη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις αντιδράσεις τους σε μια χώρα που παρέχει φαγητό,στέγη ,ασφάλεια,υγεία  και επιδόματα …Πράγμα που δεν παρέχει στους γηγενείς κατοίκους !

spot1_0Εκτεταμένες ήταν οι καταστροφές που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη όταν πρόσφυγες που διαβιούν εκεί έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ προσπαθώντας να τα κάψουν.

Oλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επέδωσαν σε μετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου στη Μόρια, απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό.

Ετσι, εκείνος έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο προαναχωρησιακό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επανεισδοχής του στην Τουρκία.