Τι Λωζάνη τι Κοζάνη & Ο… Γιλντιρίμ στη Θράκη!

ai2Του Κώστα Αιβαλιώτη τ.Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ
« Αυτό που δημοκρατικές χώρες ( πχ Ολλανδία κ.α.) απαγόρευσαν να κάνουν στο έδαφός τους οι «μπάτλερ « του Ερντογάν , το επιτρέπει η Ελλάδα στρώνοντας κόκκινα χαλιά στον Τούρκο πρωθ/γό Γιλντιρίμ στην Θράκη, παρότι τυγχάνει θαυμαστής των φασιστών Γκρίζων Λύκων :

binali-thumb-large
Είναι άλλωστε αυτός που τόσο περήφανα ποζάρει σε φωτό κάνοντας το σήμα τους με το χέρι του , μιλώντας στην Τουρκική Βουλή !
Θυμίζουμε ότι οι φασίστες Γκρίζοι Λύκοι ευθύνονται για τις δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο το 1996, ενώ έχουν ομολογήσει δημοσίως και την άμεση εμπλοκή τους στις πυρκαγιές που κατέκαψαν τα Ελληνικά νησιά απέναντι από την Μικρά Ασία τις δεκαετίες του ’80 και του’90.
Αυτόν τον θαυμαστή των φασιστών υποδεχόμαστε και δεν του απαγορεύσαμε την επίσκεψη στην Ελληνική Θράκη ,όπως είχαμε υποχρέωση ,αφού η Τουρκία κρατά παρανόμως κλειστή την Θεολογική Σχολή της Θράκης από το 1971 παραβιάζοντας την Συνθήκη της Λωζάνης.
Ομως για τους αδιάφορους και τους άσχετους που ψηφίζουν οι Έλληνες για να τους κυβερνούν ισχύει το «τι Λωζάνη, τι Κοζάνη…»