Το «άδειασμα» Καμμένου…»Τυχαίες λέτε να ήταν οι δηλώσεις Βούτση;»

Ο πρόεδρος της Βουλής  και αποκαλούμενος απο πολλούς ο «Σοφός του Σύριζα «τόνισε χθες σε συνέντευξή του (ΕΡΤ) πως: «η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «ΣΕ Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια»». Και οι εν λόγω δηλώσεις στάθηκαν αφορμή για να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου.

Μετά από αρκετές μέρες σιωπής και αφού οι ΑΝΕΛ είχαν τηρήσει τις… Πρέπουσες αποστάσεις στη δημόσια συζήτηση για όλα τα υπόλοιπα, Σημαίες ,Παρελάσεις  κληρώσεις και δεν συμμαζεύεται. ο Καμμένος  απασφάλισε.

Ο Πάνος Καμμένος δεν έκρυψε την την ενόχλησή του και την κάθετη διαφωνία του για τα λεγόμενα Βούτση.

Διότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ – πέραν όλων των άλλων- πιέζεται τρόπον τινά από βουλευτές του που εκ των πραγμάτων έχουν διαφορετική αντίληψη σε τέτοιου τύπου ζητήματα.

Και που σε διαφορετική περίπτωση θα.πυροβολούσαν αρκετά και πολύ περισσότερο πολύ περισσότερο!

(Ο ΥΦΕΞ κύριος Τέρενς Κουίκ δεν ακούγεται …Αφωνία έπαθε ο συνήθως λαλίστατος  πρώην Ρεπόρτερ 😉

Το Μαξίμου υποβάθμισε το θέμα ενώ έμπειροι πολιτικοί Αναλυτές λένε ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις Βούτση …Σίγουρα μόνο τυχαίο δεν είναι το «άδειασμα του Καμμένου στον Βούτση», που καθησύχασε  εν μέρει τους ψηφοφόρους  και τα Στελέχη των ΑΝΕΛ, που βλέπουν μέρα τη μέρα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων  να μετατρέπεται  σε…. Συνιστώσα του Σύριζα