Τρομοκράτες άνοιξαν πυρ στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ! (video)

45Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, κοντά στο Όρος του Ναού, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας. (φωτο `αρχειου)

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ τρεις τρομοκράτες άνοιξαν πυρ κατά Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 3 άνθρωποι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες έχουν πέσει νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, ενώ  μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει ευθύνη για την επίθεση.55

Από τους τραυματίες οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση…Σύμφωνα με το israel times

Tην Δευτέρα Παλαιστίνιος αποπειράθηκε να πατήσει με αυτοκίνητο και στη συνέχεια να μαχαιρώσει μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στον εβραϊκό οικισμό Τεκόα στη Δυτική Όχθη προτού πέσει νεκρός από τα πυρά. Στο περιστατικό τραυματίστηκε ένας στρατιώτης.

Τον περασμένο μήνα τρεις Παλαιστίνιοι οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια εξαπέλυσαν επίθεση στην Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας μια συνοροφύλακα και τραυματίζοντας αρκετά άτομα.

Η 23χρονη Χαντάς Μάλκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει το όπλο της και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.