Άμεση η απάντηση του Αυτιά σε επιστολή Ταξιάρχου για τα αναδρομικά των Αξιωματικών !

autias_tseΜε επιστολή του Γ.Αυτιά που αναγνωρίζει ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν ήταν απο «λανθασμένη» ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών και εδώ φαίνεται η προσπάθεια που έκανε η Κυβέρνηση και το Υπουργείο να παρουσιάσει την αποκατάσταση της αδικίας που έγινε στους Αποστράτους Αξιωματικού περίπου ως  επιδρομή στο Ταμείο!κατάλογος

Παραθέτουμε την ενημέρωση μου μας έγινε από τον Ταξίαρχο Ανδριώτη και την άμεση απάντηση του Γ.Αυτιά και τηλεφωνικά αλλά και με  επιστολή που δείχνει οτι ο Γιώργος Αυτιάς ενήργησε καθαρά μόνο για ενημέρωση και ίσως να υπήρξε και αυτός θύμα των Πολιτικών ενημερώσεων ,με Άτυπη -ενημέρωση που γίνεται σε μια προσπάθεια διαρροών κάποιων,ώστε  να βάλλουν τις κοινωνικές Ομάδες σε αντιπαλότητα !

Αγαπητοί συνάδελφοι
Κατ’ αρχάς σας ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με την ανοιχτή επιστολή που απέστειλα στον κ. Γιώργο Αυτιά και να σας πληροφορήσω ότι η ενέργεια μου αυτή είχε μεγάλη απήχηση σε κόσμο εκτός του κλάδου μας και έτσι έγινε γνωστή σε πολλούς η αδικία που έχουμε υποστεί. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι πάρα πολλά.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο κ. Γεώργιος Αυτιάς ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιστολή μου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου, πολλές φορές, την ίδια ημέρα που την έλαβε. Στην πολύωρη επικοινωνία μας και στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, εδόθησαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και με βεβαίωσε ότι τα αναφερόμενα στην εκπομπή του οφειλόταν σε λανθασμένα στοιχεία που του είχαν δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.
Μου ζήτησε συγνώμη και μέσω εμού από όλους σας, μου εδήλωσε υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων μας, διαπιστώνει ότι οι αδικίες στο προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων συνεχίζουν να υφίστανται και προς άρσιν των αδικιών αυτών θα συνεχίσει να αγωνίζεται από την πλευρά του.
Απέστειλε σχετική επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία και σας επισυνάπτω.
Συμφωνήσαμε να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή του το προσεχές Σαββατοκύριακο για να παρουσιάσουμε τα πραγματικά δεδομένα. Για την ημέρα και ώρα θα σας ενημερώσω εγκαίρως.
Επίσης μου ζήτησε το τηλέφωνο του προέδρου της ΕΑΑΣ προκειμένου να τον καλεί όποτε θα παρουσιάζει σχετικά με εμάς θέματα. Μετά από επικοινωνία με τον κ. πρόεδρο και τη σύμφωνη γνώμη του εδόθησαν τα στοιχεία του στον κ. Γιώργο Αυτιά.
Με εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης, Ταξχος ε.α.

Και η Επιστολή του Γ.Αυτιά που αξίζει τον κόπο να την διαβάσουμε και να την αναπαράγουμε !

aftiasΑγαπητοί φίλοι  .

Αφού σας συγχαρώ για την έγκυρη και άμεση ενημέρωση σε θέματα των Ενόπλων μας  Δυνάμεων ,  μέσω της ιστοσελίδας σας,  αλλά και των άξιων στελεχών τους, θα ήθελε να σας ενημερώσω τα εξής.

Οι απόστρατοι Αξιωματικοί μας, αλλά και οι εν ενεργεία είναι οι πλέον αδικημένοι από τις μειώσεις μισθών που έγιναν  λόγω των μνημονίων   και σ αυτή την αδικία αναφέρομαι καθημερινά.

Είχα την τιμή να μιλήσω πριν λίγη ώρα με τον αξιότιμο απόστρατο Ταξίαρχο  Αργύριο Ανδριώτη και συμφωνήσαμε   ότι η αδικία συνεχίζεται.  Ήταν μία ιδιαίτερα κατατοπιστική συζήτηση που  βοήθησε και τους δύο να ανταλλάξουμε  πολλές απόψεις δίκαιες για  τις Ένοπλες δυνάμεις μας  και την μισθολογική αδικία .

Μία αδικία που πρέπει να  τερματιστεί, γιατί  αδίκως  έγιναν οι περικοπές στο ευαίσθητο αυτό  τμήμα της κοινωνίας μας. 

Αυτά τα τονίζω επι καθημερινής βάσεως  και τα γνωρίζουν όλοι. Άλλωστε πάντα  στην εκπομπή όταν υπάρχει θέμα που αφορά τα οικονομικά των Ενόπλων δυνάμεων υπάρχει εκπρόσωπος.

Οι απόψεις μας  με τον κ  Ανδριώτη ταυτίζονται στο ότι πρέπει να αποκατασταθούν πλήρως  όλοι οι εργαζόμενοι στις ένοπλες Δυνάμεις  , αλλά και οι απόστρατοι . Αυτό είναι και το δικό μου ζητούμενο, γιατί αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή την αδικία που έχει συντελεσθεί.

Τα ποσά που αρχικά  είχαν  προβλεφθεί, ως αποκατάσταση της αδικίας  δεν ήταν αυτά που τώρα λαμβάνουν οι απόστρατοι και  οι εν ενεργεία , οι οποίοι πρέπει να τύχουν άμεσα  καλύτερης και δικαιότερης  αντιμετώπισης.

Η  θυσία τους υπέρ της Πατρίδος είναι  τεράστια.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, αλλά και ότι κάνετε για τις Ένοπλες  δυνάμεις…

Οι προσπάθειες μου για τελική επίλυση του οικονομικού προβλήματος  όλων των εργαζομένων στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά και των  αποστράτων συνεχίζονται .

Με τιμή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

 Περισσότερα Άρθρα