Κόλαση Πυρός : Έβρεξε “Ατσάλινη βροχή» στον Έβρο ! (φώτο )

 Κόλαση Πυρός : Έβρεξε “Ατσάλινη βροχή» στον Έβρο ! Ηθικόν δίδαγμα : Μην ξύνεστε στη “Ρουκέτα του Βλάχου”

IMG_0272Όταν ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος διαβεβαίωνε ότι από εδώ και εννοούσε από τον Έβρο δεν θα περάσουν κάτι ήξερε και έλεγε ο εκ Τρικάλων ορμώμενος Α/ΓΕΣ!

Το χειρότερο σενάριο είδαν σήμερα να ξετυλίγεται μπροστά του οι Επιτελείς της Άγκυρας στην Αδριανούπολη ,όταν τα Ελληνικά MLRS έριξαν Ατσάλινη βροχή από πυραύλους MLRS και ΡΜ-70.

Ίσως κάποιο να θυμούνται ότι αναγκάστηκε ο Ερντογάν να μεταβεί εσπευσμένα στα Σύνορα Ελλάδος -Τουρκίας μετά την Νυχτερινή Αστραπή και την τρομοκράτηση των κατοίκων της όχθης του Έβρου στη Τουρκική πλευρά !

Ο Αρχηγός ΓΕΣ μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ πήγαν να παρακολουθήσουν τη ΄’Ατσάλινη βροχή ΄΄Αλλά κανείς δεν φανταζόταν την Κόλαση Πυρός που θα επακολουθούσε στα “Πετρωτά”

IMG_0209 IMG_0210 IMG_0230 IMG_0314 IMG_0315 IMG_0315-1 IMG_0481 IMG_0621 IMG_0662

Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι θα πίστευαν ότι θα πήγαιναν βαρκάδα στον Έβρο αλλά ο Αρχηγός έχει άλλα σχέδια και όπως έλεγαν κάποιο σήμερα στο Ποτάμι …Μην ξύνεστε στη “Ρουκέτα του Βλάχου

 Αλλά καλές είναι οι φωτογραφίες των Τούρκικων Αρμάτων στα αβαθή αλλά για δείτε και το video όταν προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι κόντεψαν να πνιγούν !

Οι Τούρκοι φρόντισαν νατο εξαφανίσουν αλλά  θα το σηκώσουμε …

Περισσότερες φώτο από την Ατσάλινη Βροχή σε λίγο ¨Περισσότερα Άρθρα