«Ψάρωσαν & τον Στρατάρχη» … οι 270 νέοι Πεζοναύτες της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ

Τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο «Γεωργούλα».

Οι 270 περίπου νέοι πεζοναύτες ορκίστηκαν και στη συνέχεια παρέλασαν μπροστά από τον Αντιστράτηγο και τον Διοικητή της 32ης ΤΑΞ/ΠΖΝ, Ταξίαρχο Ε. Παπαδόπουλο με εκατοντάδες γονείς, συγγενείς και φίλους να τους χειροκροτούν και να εύχονται καλή θητεία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Κ. Στεργίου με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Απ. Νάνο, ο Πρέσβης κ.Θωμάς Μηλιαρέσης (φωτό)ο γιός του οποίου είναι μεταξύ των νεοσύλλεκτων και εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Αντιστράτηγος κ. Ζερβάκης μίλησε σε αρκετούς γονείς διαβεβαιώνοντας πως τα παιδιά τους βρίσκονται σε ασφαλή χέρια ενώ μετά την παρέλαση ανέφερε πως η νέα ΕΣΣΟ του έκανε εντύπωση καθώς όσοι παρέλασαν μπροστά του με το βλέμμα τους ήθελαν να τον ψαρώσουν, όπως είπε και συνεχάρη για την προπαίδευση τον Ταξίαρχο και τον υπεύθυνο της παρέλασης.

Πηγή:.myvolos.net