Σύσκεψη με τους Διοικητές των ¨ΚΕΝ¨ στο ΓΕΣ…Άλλα κόλπα απο τον Αρχηγό !

Σύσκεψη του  Α/ΓΕΣ με τους Διοικητές των ΚΕΝ  που θα δεχθούν τους  Νεοσυλέκτους της 2014 Α ΕΣΣΟ

syskepsi1Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού υπό τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο, σύσκεψη με θέμα «Έργο, Δραστηριότητες και Προβλήματα των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων syskepsi3 ν».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπαρχηγοί, οι Διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Όπλων και Σωμάτων και όλοι οι Διοικητές των ΚΕΝ, που θα δεχθούν νεοσυλλέκτους της 2014 Α ΕΣΣΟ!

Αν και δεν του φαινότανε ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος Αθανάσιος έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ! Απο τη μιά έχει ξετινάξει όλα τα στελέχη στις Ασκήσεις που κοντεύουν να γίνουν άπαντες καταδρομείς ,απο την άλλη κατεβάζει το Σινούκ να παραλάβει στρατεύσιμους που έπαιρναν άδεια και μοιράζει και άδειες !

Χθές  στο Επιτελείο κατέβασε όλους τους Διοιηκητές των ΚΕΝ που θα δεχθούν την 2014 Α ΕΣΣΟ που θα παρουσιαστεί  στα Κέντρα και ζήτησε εδώ και τώρα να μάθει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν …Παράλληλα είχε στην σύσκεψη τους Υπαρχηγούς τους Κλαδάρχες και όλους τους Διευθυντές των όπλων και των Σωμάτων !!!

syskepsi5Κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του  ειναι  το σύνθημα που έδωσε ο Αρχηγός και ζήτησε πιστή εφαρμογή και έλεγχος των πάντων …Κάποιοι θα τρέχουν απο αύριο και δεν θα φτάνουν !

Άλλα κόλπα απο τον Αρχηγό λέμε και απο ότι φαίνεται δεν θα είναι τα μόνα …Να μην ξεχνάμε τις ημέρες εκτός έδρας που εξασφάλισε για όλα τα στελέχη χωρίς να επιβαρύνει τον προυπολογισμό !

Απο τον Έβρο κατέβηκε ο Τσέλιος αν και κατάγεται απο τα Τρίκαλα, αλλά  απο ότι φαίνεται θα πάει και μακρύτερα !