Απίστευτο : Ποιο Στρατόπεδο του Σ.Ξ ….Exει Επάνδρωση μέχρι & 400 % σε Οπλίτες ;

8882Απίστευτο και όμως αληθινό:  Σε στρατόπεδο της Κεντρικής Ελλάδας  όπου ο Σύριζα έχει εκλέξει 3 από τους 4 Βουλευτές του νομού η επάνδρωση των Οπλιτών σε Στρατόπεδο  , φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη …

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η DΔύναμης ενός και μόνου Λόχου Οπλιτών  του Στρατοπέδου  ,φτάνει να έχει δύναμη  μέχρι και τριών «Ταγμάτων σε Μονάδα εκστρατείας» …πάντα με τα σημερινά δεδομένα !!!

Ενώ υπάρχουν Οπλίτες που δεν πέρασαν καν από εκπαίδευση μετά τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων ,αλλά  πήγαν φυτευτοί στην εν λόγω Μονάδα που δεν είναι βεβαίως μάχιμη ούτε οι Οπλίτες εκτελούν Υπηρεσίες Ασφαλείας !

Αλήθεια γνωρίζει η Ηγεσία  του ΓΕΣ  και αν ναι γιατί επιτρέπει ένα τέτοιο ποσοστό επάνδρωσης την στιγμή που η λειψανδρία σε Μονάδες εκστρατείας είναι ανεπίτρεπτα χαμηλά ;

Πληροφορίες κάνουν λόγο οτι οι Οπλίτες που δεν φαίνονται να κυκλοφορούν στο Στρατόπεδο  & είναι συνεχώς σε άδεια ,αφού δεν υπάρχουν κρεβάτια να τους Κοιμίσουνε …maxresdefault

Τώρα αν στην Ελληνοαλβανική Μεθόριο έχουν κλείσει  δεκάδες  Στρατιωτικά φυλάκια  και ο δήμαρχος Πωγωνίου κάνει απεγνωσμένες εκκλήσεις να φυλάξει όπως και οφείλει ο Στρατός τα Σύνορα …Οι πολιτικοί της Κυβέρνησης  δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ,αλλά ούτε και να ακούνε και  πολλά -πολλά !

Τυχαία νομίζετε ότι φτάσαμε σε σημείο να μας απειλούν οι Αλβανοκατσαπλιάδες του UCK ; stratos

Το ότι το σύνολο των Οπλιτών που υπηρετούν  στο Στρατόπεδο είναι άπαντες απο την γύρω περιοχή ούτε και αυτό παίζει κάποιο ρόλο για την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ που περί άλλων Ετύρβαζε όταν αναλάμβανε …

Κάτι έλεγαν τότε οι Παροικούντες στα «Σύνορα του Παπάγου» , ότι θα  υπηρετούν άπαντες   οι Οπλίτες στην Παραμεθόριο μετά τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων και τέτοια «παλαβά !»

Τελικά  όμως φαίνεται οτι  πολύ γρήγορα έμαθαν & οι Πολιτικοί της Αριστεράς στα ρουσφέτια …Και να  μην βιαστούνε κάποιοι να μας πούνε διάφορα  περίεργα ,γιατί θα επανέλθουμε με στοιχεία και ονόματα !

Σχόλιο :Πως έλεγε ο Γέρος του Μοριά όταν τον πήγαιναν στη φυλακή …»Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ!»

 

 

   • Steve Nichols

    Απαράδεχτα πραγματα..!! Τι να σχολιάσει κάνεις;; Τι;; Οι άλλοι ειναι κορόιδα που υπηρετουν σε μονάδες εκστρατειας και στα σύνορα..!!