Αποκλειστικό : Στο Περιβόλι της Παναγιάς ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος… Δείτε που κατέβασε το Ε/Π!! (φωτό)

Στο Περιβόλι της Παναγιάς πέταξε σήμερα με Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού  ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος εκμεταλλευόμενος τον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεση του ,για να επιθεωρήσει μια σειρά από έργα που εκτελεί η «ΜΟΜΑ» στο Άγιο Όρος !

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτε Στελέχη του Στρατού εκτελούν μια σειρά από μικρές γέφυρες αντιπλημμυρικά έργα  και διάνοιξη δρόμων και μονοπατιών , ώστε να γίνει ευκολότερη η πρόσβαση των Μοναχών και των Προσκυνητών στο Ευλογημένο  μέρος αυτό της γης, που έλαχε να είναι στην Πατρίδα μας !

Τα έργα γίνονται με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ,με την συμβολή και την επιστασία  των Πατέρων  των Ιερών Μονών και των Ασκητών …Ταυτόχρονα έγιναν και οι προβλεπόμενες Μελέτες από τους Μηχανικούς τους Στρατού μας για την εκτέλεση και άλλων έργων !

Ο ΥΕΘΑ  Πάνος Καμμένος  μετά το πέρας της Επιθεωρήσεως ζήτησε από τον Χειριστή του Ε/Π να προσγειωθεί κάπου κοντά στη Ιερά Μονή του Βατοπεδίου για να την επισκεφτεί  και να προσκυνήσει τα Άγια Προσκυνήματα !

Το που βρήκε και  προσγειώθηκε ο Αθεόφοβος  Χειριστής του «ΧΙΟΥΙ» Αντισυνταγματάρχης (Α.Σ ) Κωσταντίνος Φιλίππου  γνωστός και ώς (Φιλιππέας) δεν λέγεται …

Στον λιμενοβραχίονα που δένουν οι Μοναχοί της Βάρκες  με το μισό ελικόπτερο να είναι στο αέρα και πάνω από το νερό !!! ( Απίστευτο)

Το γεγονός ήταν αρκετό να τρομάξει τους Μοναχούς που αποθανάτισαν την Προσγείωση του Ελικοπτέρου και εν συνεχεία βγήκαν όλοι εκτός της Μονής να προϋπαντήσουν τον Υπουργό Εθνικής  Άμυνας Πάνο Καμμένο ,που συνοδευότανε από τον Βουλευτή  των ΑΝΕΛ της Β’ Θεσσαλονίκης Λαζαρίδη Γιώργο  ,αλλά και τους Απίστευτους Χειριστές που διαθέτει η Αεροπορία Στρατού !(φωτό )