Γερμανικό Μπλόκο σε Τουρκικές Παραγγελίες Οπλισμού…Αλλά !

Ωστόσο η απαγόρευση των εξαγωγών δεν επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην Τουρκία . Η Άγκυρα προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στη Μόσχα, εξέλιξη την οποία παρακολουθούν με ανησυχία στο ΝΑΤΟ.

{Πήρε Ευλογία} ο νέος Διοικητής τῆς 29ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικοῦ «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ»

maronias1-3Την Τετάρτη της 22ας Μαρτίου 2017, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς κ.Παντελεήμων ἐδέξατο στά Γραφεῖα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως τήν τιμητικήν ἐπίσκεψιν τοῦ νέου Διοικητοῦ τῆς 29ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικοῦ «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ», Ταξιάρχου κ. Γεωργίου Χατζηγεωργίου.

Νέα Άσκηση Έρευνας & Διάσωσης στα νερά της Κύπρου με συμμετοχή και Γαλλικών Δυνάμεων!

Πριν προλάβει να καθίσει η σκόνη από την άσκηση της Εθνικής Φρουράς με την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ …Μια νέα άσκηση Έρευνας και Διάσωσης είναι σε εξέλιξη, Με Το σενάριο περιλαμβάνει Ναυτικό Ατύχημα και διάσωση ναυαγών.

Δύο Ελληνες ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο – Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, διά στόματος της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία, αναφερόμενη στην καταγωγή των τραυματιών από το τρομοκρατικό χτύπημα, είπε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο Ελληνες.

Οι Κοκκινομπερέδες της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας…Σε άλλη διάσταση! (video)

Μετά τα όπλα έχουμε και φονικά και τα χέρια μας δηλώνουν οι Κοκκινομπερέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» …Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι οι Μαχητές με τα Κόκκινα Μπερέ έχουν περάσει ήδη σε άλλη διάσταση!

Επίσκεψη -Αστραπή του Α/ΓΕΣ σε Μονάδες της Ρόδου και της Τήλου!

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε έκτακτη επίσκεψη -Αστραπή στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα το Στρατηγείο του Σχηματισμού, το 6ο ΕΤΕΘ, την 95 ΕΑΡΜΕΘ και την ΔΑΝ ΤΗΛΟΥ.

O Χαιρετισμός του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στο 10ο Συνέδριο των Εφέδρων Αξιωματικών!

Ο Χαιρετισμός του ΄Ελληνα Στρατηγού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Μιχαήλ Κωσταράκου για το 10ο Συνέδριο των Εφέδρων Αξιωματικών …Ο Στρατηγός που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Εφεδρεία απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους Εφέδρους Αξιωματικούς …