21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες απο βόμβα στο Πακιστάν

Η επίθεση σημειώθηκε σε μια γεμάτη λαχαναγορά στην Παρατσινάρ, πρωτεύουσα της επαρχίας Κούραμ που βρίσκεται στα σύνορα με το Αφγανιστάν, δήλωσε ο Σαΐντ Χουσάιν Τούρι μέλος της Εθνοσυνέλευσης της επαρχίας.

Πως αντιμετωπίζουν τα Στελέχη των Ε.Δ & των Σ.Α στην Ε.Ε…Τον «Καιρό της Κρίσης και των Μνημονίων «

Πως μια Χώρα της Ε.Ε όπως η Ιρλανδία Αντιμετώπισε τα δικά της Στελέχη των ΕΔ και ΣΑ τον Καιρό της Κρίσης και των Μνημονίων …Μία Αναπόφευκτη Σύγκριση με τα εδώ Συμβαίνοντα που σε προβληματίζει!

Σε Φυλάκια της ΕλληνοΑλβανικής Μεθορίου ο Διοικητής της 1ΗΣ Στρατιάς!

Την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, ο νέος Διοικητής της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, επισκέφθηκε το Στρατηγείο, Στρατόπεδα και Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης της 8ΗΣ Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας

Στην Ιστορική «VIII» (8η) Μεραρχία μεταβαίνει ο Α/ΓΕΣ!

Στην Ιστορική και Τιμημένη «VIII» (8η) Μεραρχία των Ιωαννίνων μεταβαίνει αύριο το πρωί ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής που κάνει αγώνα δρόμου σε Μονάδες του Έβρου ,αν και αναλαμβάνει και τυπικά από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου !

Δώρο αντίγραφο του Σπαθιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τράμπ! (video)

Αντίγραφο του σπαθιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρέδωσε στον Ελληνικής Καταγωγής Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Reince Priebus, ως δώρο για τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τράμπ ,ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένoς!

Μια καθημερινή ημέρα στο πεδίο βολής των …»ΕΚΑΜ» (video)

Εκρήξεις επιθέσεις παραβιάσεις οικιών, καταρρίχηση και αναρρίχηση σε μπαλκόνια και αυλές , αλλά και βολές Ελευθέρων Σκοπευτών ,περιλαμβάνει η καθημερινή εκπαίδευση των πάνοπλων Ανδρών των ΕΚΑΜ!

Την ευλογία του έδωσε o Άνθιμος στον νέο Αρχηγό του ΓΕΣ.

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη μας στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Τραμπ: Ανακοίνωσε πυραυλικό σύστημα άμυνας για Ιράν και Βόρεια Κορέα

Στην πρώτη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου στην εποχή Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνεται πως οι ΗΠΑ έχουν την πρόθεση να αναπτύξουν ένα σύστημα πυραυλικής άμυνας «αιχμής»