Μνημόσυνο του «Σταυραετού του Μαχαιρά» στο Κρησφύγετο της ΕΟΚΑ! ( φωτο & Βίντεο Ντοκουμέντο)

Τελέστηκε το πρωί στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά το ετήσιο μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ 1955-1959 Γρηγόρη Αυξεντίου και ακολούθησε η αναπαράσταση της μάχης του Μαχαιρά κατά την οποία ο Σταυραετός αρνούμενος να παραδοθεί στους κατακτητές έγινε μαχόμενος παρανάλωμα πυρός.

Μόλις τo «αμόλυσε» και ο Γκιλντριμ με (tweet) … «Μπορούμε να εξαφανίσουμε κάθε κίνδυνο στο Αιγαίο»

Σε προειδοποιήσεις και ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Που καταντήσαμε να μας απειλούν & οι Τουρκοκύπριοι: Είτε συνδιαχείριση είτε παγώνουν όλα!

Ο Οζντίλ Ναμί, καθιστά σαφές ότι η Τουρκία είναι σε θέση να εμποδίσει με το πολεμικό ναυτικό της προγραμματισμένες γεωτρήσεις σε όλα τα τεμάχια της ΑΟΖ.

Αεροπορικές Επιδρομές των Τούρκων στο «Zap του Β.Ιράκ»

Οι Αεροπορικές Επιδρομές απο μαχητικά F-16 που κατέστρεψαν καταφύγια όπλα και Εξοπλισμό που φέρεται να ανήκουν σε Μαχητές του PKK στο Βόρειο Ιράκ στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που στοχεύει στην τρομοκρατική ομάδα, ανακοίνωσαν οι ΤΕΔ την Κυριακή.

«Κυνηγός των Drones» η Άρτεμις …Το Γεράκι που εκπαιδεύει ο Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ

Το αριστερό χέρι του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ είναι λυγισμένο στο ύψος του στέρνου. Δεν κρατά όπλο αλλά ένα μόλις δύο χρονών γεράκι την Άρτεμι που μπορεί να πετά με διακόσια χιλιόμετρα την ώρα !!

Απόρρητο και το «Ποιοι πήραν μέρος στο ΚΥΣΕΑ…Τι «Αποκάλυψε ο Βίτσας;» (upd)

Απόρρητο ΚΥΣΕΑ χωρίς να μάθουμε καν πόσοι και ποιοι συμμετείχαν αν και απο κάποιες διαρροές μάθαμε για κάτι αόριστα. 4 εξοπλιστικά προγράμματα του Στρατού ,αγορά Τορπιλών και τέτοια !

Τι στήνουν οι Αλβανοτσάμηδες για την Ελλάδα …Θα ξυπνήσουμε κάποτε ;

Αν Ελλάδα δεν κόψει εδώ και τώρα τον βήχα των ΑλβανοΤσάμηδων τώρα και δεν πιέσει τον Ράμα που μην γελιέστε και αυτός τους υποκινεί με εντολή του Ερντογάν ,θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στα Βόρεια Σύνορά μας !

Αγρίεψε και ο Βίτσας:Όποιος θέλει Τσαμπουκά στο Αιγαίο …πρέπει να το σκεφτεί μια και δυο φορές!

Δεν θα περιμένουμε να γίνει ένα «μπαμ», παίρνουμε όλα τα μέτρα και εξετάζουμε όλα τα σενάρια ακόμα και το χειρότερο και με βάση αυτά οικοδομούμε τη θωράκιση της Ευρώπης και της χώρας μας».

Η Κ/Φ ΜΑΧΗΤΗΣ (Ρ 266) του ΠΝ Περιπολεί στα Στενά & Ανατολικά των Οινουσών (video)

Κ/Φ ΜΑΧΗΤΗΣ (Ρ 266) περιπολεί στα Στενά της νήσου Χίου χωρίς να αφήνει απο τα radar την «Παναγιά και τον Βάτο», τα ανατολικά νησάκια των νησιών των Οινουσών , στο Στενό της Χίου καθώς οι εντάσεις με την Τουρκία θα μπορούσαν να κλιμακωθούν οπουδήποτε στο Αιγαίο.

Ακόμη δύο «Su-57» τα Ρωσικά stealth 5ης γενιάς …Προσγειώθηκαν στη Συρία!( Δορυφορική φωτό)

Δύο ακόμη μαχητικά stealth της Ρωσίας πέμπτης γενιάς, έφτασαν στην αεροπορική βάση Hrieymim της Συρίας, ανέφερε το πρακτορείο Sputnik ,παράρτημα Arabic , αναφερόμενο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δωρεά 2 Υπολογιστών και Ηχοσυστήματος στο «ΕΕΕΕΚ»…Απο το Δ’ Σώμα Στρατού1

Μεγαλείο ψυχής από τους Αξιωματικούς ,τα Στελέχη και τους Εθνοφύλακες του Δ’ Σ Σ που δώρισαν 2 Πλήρης Υπολογιστές στους Σπουδαστές του Ειδικού Σχολείου «ΕΕΕΕΚ» της Κομοτηνής