Καταδικάστηκαν οι Τούρκοι που μετέφεραν χιλιάδες σφαίρες στον Έβρο!

Τα πυρομαχικά εντοπίστηκαν κρυμμένα σε αεραγωγούς του αυτοκινήτου του ανδρόγυνο, λίγο πριν περάσουν στην Τουρκία. Πρόκειται για έναν 49χρονο και μία 49χρονη, οι οποίοι είναι Τούρκοι υπήκοοι, αλλά μένουν μόνιμα στη Γερμανία.

Συναγερμός :Εντοπίστηκε ζεύγος Τούρκων με χιλιάδες σφαίρες !

Το ζευγος των Τούρκων προσπάθησε να επιχειρήσει έξοδο από τη χώρα .ειχε μπροορισμό την Τουρκία, με κρυμμένες στο αυτοκίνητο περισσότερες από 1600 σφαίρες, διαφόρων διαμετρημάτων.

Το Χαβά τους οι Τούρκοι ..Αφού πήραν χαμπάρι οτι δεν πρόκειται ποτέ να τους ‘Καταρρίψουμε!»

Ίσως καμιά ανατάραξη από πέρασμα σε κοντινή απόσταση των Ελληνικών Μαχητικών να έβαζε σε σκέψεις και να προκαλούσε φόβο στους Τούρκους Χειριστές του CN-235…Aλλά που ούτε αυτό δεν κάνουμε !!

Τους ταϊζουνε ,τους κοιμίζουμε …Μας κλείνουν και τους δρόμους οι δήθεν Πρόσφυγες! (Ως πότε η ανοχή;)

Με το έτσι θέλω οι λαθρομετανάστες κινήθηκαν στην εθνική οδό κλείνοντας αρχικά την παλιά χάραξη και στη συνέχεια στο ύψος των Θερμοπυλών τη νέα εθνική οδό λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και για μία ώρα περίπου.

Τη Σημαία του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ θα παρασημοφορήσει ο ΠτΔ! (video)

Στις 26 Οκτωβρίου, στις 11.45πμ, θα λάβει χώρα η τελετή παρασημοφόρησης της Πολεμικής Σημαίας του θωρηκτού με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τα «Μάσαγε ο Βίτσας για τα F-16» στην επιτροπή Άμυνας …Καρφιά του Άδωνι για τον Καμμένο!

Ξεκάθαρες απαντήσεις για το πραγματικό κόστος της αναβάθμισης των F-16 ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από τον Αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα

Μοίρα Πολεμικών Πλοίων της Κίνας κατέπλευσε στον Πειραιά!

Μία Μοίρα του  πολεμικού ναυτικού της Κίνας , η οποία επιχειρεί στη Μεσόγειο, αποτελούμενη από τρία  Πολεμικά πλοία, κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιώντας  επίσκεψη φιλικού χαρακτήρα!

Συγχώνευση Πολεμικών Μοιρών & Αναστολή της λειτουργίας της 339Μ! (video)

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση των Πολεμικών Μοιρών της 338 Μοίρας και της 339 Μοίρας και η τελετή αναστολής λειτουργίας της 339 Μοίρας, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Τιμήθηκαν οι Πεσόντες της «Μεραρχίας Ιππικού» στο Μέτσοβο!

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο Πεσόντων της Μεραρχίας Ιππικού στο Μέτσοβο παρουσία και του Α/ΓΕΣ , η ετήσια εκδήλωση απόδοσης τιμής στους Πεσόντες της Μεραρχίας, κατά το Έπος του 1940

ΤΑΜΣ: Β-9 «Αετός των Καρπαθίων» με Συμμετοχή Ελληνικών Δυνάμεων!

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν μέρος με προσωπικό μονάδων της «ΔΔΕΕ «του ΓΕΕΘΑ και της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και με 1 ελικόπτερο CH-47D και προσωπικό της Ι Μεραρχίας Πεζικού.​