Αναπτύσσουν Α/Α Ασπίδα με το «THAAD» οι ΗΠΑ στην Ν.Κορέα! (video)

Ο Αμερικανικός στρατός έχει αρχίσει να μεταφέρει τμήματα του αντιπυραυλικού συστήματος άμυνας THAAD σε συμφωνημένη τοποθεσία ανάπτυξης στη Νότια Κορέα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap χθες.

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η » Stolen Cerberus IV»…Με Άλματα των Ειδικών Δυνάμεων στην Ζ.Ρ Μεγάρων!

Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα ξεκίνησαν απο το πρωί και από κοινού στην άσκηση ‘’ Stolen Cerberus IV ‘’συμμετέχουν Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία & οι Ειδικές Δυνάμεις του ΓΕΕΘΑ που εκτελούν από το πρωί πολεμικά Άλματα στην Ζώνη Ρίψεων Μεγάρων .

Επίθεση από τα Κομάντο της «32ΗΣ ΤΑΞ. ΠΖΝ»…Υποστηριζόμενη από Άρματα & Πυροβολικό! (φώτο)

Επίθεση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κατά οργανωμένης τοποθεσίας πραγματοποίησαν τα Κομάντο της 32ΗΣ Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ….Με την Υποστήριξη Αρμάτων και Πυροβολικού

Παράδοση-παραλαβή Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού ! (βίντεο-φωτο)!

Ο απερχόμενος Διοικητής της Σχολής Συνταγματάρχης(ΑΣ) κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης μετατιθέμενος στο Στεφανοβίκειο ως Επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ, παρέδωσε στο νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη(ΑΣ) κ. Δημήτριο Σουλτανίδη

Αρνητική η πρόταση της Εισαγγελίας για το νέο αίτημα της Τουρκίας!

Για την εισαγγελική λειτουργό η Τουρκία επιχειρεί να καθοδηγήσει και να παρέμβει ανεπίτρεπτα στη δικαιοδοτική κρίση των Ελλήνων δικαστών ωστόσο, όπως είπε, η Ελλάδα σέβεται απόλυτα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

H Πανίσχυρη «ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «της Θράκης …Βάζει φωτιά από σήμερα στο «Π.Β ΑΕΤΟΥ»

Η «ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού» ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Τρίτη 02 Μαϊου 2017 από 08:00 έως 13:30, θα εκτελεστούν βολές αρμάτων στην περιοχή Πεδίου Βολής «ΑΕΤΟΥ».