Ο Ερντογάν απειλεί με στρατιωτικά μέσα την κυπριακή ΑΟΖ

Υπό την απειλή στρατιωτικής άσκησης εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, καθώς χθες το βραδύ εξέδωσε NAVTEX 649/17 για διεξαγωγή άσκησης με πραγματικά πυρά σε περιοχή που ακουμπά και το Οικόπεδο 11 για τις 28 Ιουνίου.

Απάνθρωπο: Ισλαμιστές Κτήνη επιδεικνύουν τεμαχισμένους Στρατιώτες της Συρίας( Προσοχή Aκατάλληλο video)

Mέλος των αποκαλούμενων «Λευκών Κράνων» που έχει εμφανιστεί στα δυτικά ΜΜΕ ως «ήρωες που φέρνουν ειρήνη » εντοπίζεται βοηθώντας μια ομάδα άγνωστων Ισλαμιστών μαχητών να επιδεικνύει τα σώματα των αποκεφαλισμένων στρατιωτών του Στρατού της Συρίας !

Τα σκυλιά εκτέλεσαν τον Ανθυπολοχαγό με μια σφαίρα απο πίσω στο Κεφάλι!

«Ο αδελφός μου πυροβολήθηκε από πίσω στο κεφάλι. Είδα την τρύπα στο πίσω μέρος του κρανίο του», αναφέρει ο Κυριάκος Κυριάκου, μεγαλύτερος αδελφός του ανθυπολοχαγού του 281ου τάγματος.

Με την NAVTEX 649/17 η Τουρκία «δεσμεύει» με Πυρά…θαλάσσια έκταση εντός της ΑΟΖ της Κύπρου

Με τη NAVTEX 649/17, η Τουρκία δεσμεύει θαλάσσια έκταση η οποία περιλαμβάνει τμήματα των οικοπέδων 6, 7 και 11της Κυπρου για στρατιωτικές ασκήσεις, καλώντας τα διερχόμενα πλοία να αποφύγουν την περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Βουτιά στους Αιθέρες…Μια αξέχαστη εμπειρία στο Μάλεμε της Κρήτης!

Φέτος το καλοκαίρι, στην Κρήτη θα έχουν την τιμητική τους, οι λάτρεις των αιθέρων…Μοιραστείτε απίστευτες εμπειρίες χαράς και αδρεναλίνης, με ένα ανεπανάληπτο άλμα πάνω από τη Μαγευτική Κρήτη!!!