Η δημοσίευση του Μ.Σφακιανάκη σχετικά με την αποστρατεία του και τα σχεδιά του!

Ο αξιωματικός που ταυτίστηκε και ουσιαστικά δημιούργησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκαλύπτει και τα επόμενα σχέδιά του που είναι να παραμείνει κοντά στον πολίτη.

Ενημέρωση του Ρέινς Πρίμπους για την Κατάσταση στο Αιγαίο από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο!

Στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου έγινε ενημέρωση και για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο, όπως και για άλλα θέματα που αφορούν την “ταραγμένη γειτονιά” της ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο και την επικίνδυνη δραστηριότητα των Ακραίων Ισλαμιστών.

Οι Κρίσεις των Ταξιαρχών της ΕΛ.ΑΣ …Τι αποφάσισε το Ανώτατο Συμβούλιο,όλα τα ονόματα!

Με τις Κρίσεις των Ταξιάρχων της ΕΛ.ΑΣ συνέχισε το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα …Όλα τα ονόματα!

Δεν βλέπουν λύση οι Κύπριοι Μαχητές και …Πλάκωσαν τις Βολές με τα βαρέα της Ταξιαρχίας! ( φώτο)

Ευτυχώς που ακόμη και τώρα οι Μαχητές της Ε.Φ της Κύπρου δεν το έβαλαν κάτω ,δεν κώλωσαν, αλλά πήραν τα βαρέα όπλα της Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού και πλάκωσαν τις βολές και όπως δείχνουν και οι Εικόνες τα Καταφέρνουν άριστ

Το «Τείχος του Αιγαίου»… θα πρέπει να είναι η μόνη αντίδραση της Ελλάδος !

Η επιμονή της κυβέρνησης της Αριστεράς να συγχρωτίσει μουσουλμάνους και Ελληνες μαθητές μας υποχρεώνει να συμπεράνουμε οτι το τελικό της σχέδιο είναι να δημιουργήσει μια νέα μειονότητα στην Ελλάδα,χωρίς να ερωτήσει τους Ελληνες.

Ναός Ρωσικού τύπου στην Αλεξανδρούπολη !…Σε οικόπεδο που παραχώρησε το ΥΠΕΘΑ!

Το οικόπεδο βρίσκεται στο νέο μικρό περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης και για αρχή θα τοποθετηθεί εκεί ένα προκάτ παρεκκλήσι 27 τόνων που θα αποσταλεί ώς δώρο από τη Ρωσία:

Σφυροκόπημα του Βορίδη κατά Τσίπρα από την Αλεξανδρούπολη …Μας εξωθεί σε 4ο Μνημόνιο!

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για διάψευση, κατά τη διετία διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ελπίδων που δημιούργησε στον ελληνικό λαό, αλλά και την εξώθηση της χώρας σε αδιέξοδο και την υπογραφή ενός 4ου μνημονίου, εξαπέλυσε απόψε από την Αλεξανδρούπολη ο Μάκης Βορίδης.

Ρωσικά Υπερηχητικά Βομβαρδιστικά «Tu-22M3» …Ισοπέδωσαν στόχους του Ισλαμικού Κράτους (video)

Έξι Ρωσικά υπερηχητικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας τύπου Tupolev Tu-22M3 από το ρωσικό έδαφος επιχείρησαν βομβαρδισμό κατά του ν Ισλαμικού Κράτους (IS, πρώην ISIS / ISIL) σε στόχους στο Ντέιρ αλ-Ζορ