Ενώ πάγωσε ο εκσυγχρονισμός των F-16 …O Βίτσας «ονειρεύεται» προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ»

evros-vitsas-43-1024x576-1024x576Την ώρα που ο εκσυγχρονισμός των F-16 βρίσκεται στον αέρα  ,αφού για τα Μιράζ το ξεχνάμε ,ο ΑΝΥΕΘΑ Βιτσας ενώ αρνείται  αύξηση του χρόνου της θητείας ,σε μια καταχρεωμένη και απειλούμενη από παντού  χώρα…»Ονειρεύεται «προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ!

Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να είχαμε επαγγελματικό Στρατό ποιος εκτός από τον Σύριζα δεν θα το ήθελε…Να θυμίσουμε τις δηλώσεις Πρωτοκλασάτων για Μισθοφορικό Στρατό τα προηγούμενα χρόνια ή δεν χρειάζεται ;

Αλλά επειδή στο ΥΠΕΘΑ έχουν κοντή μνήμη καλό είναι να θυμηθούμε και  κάποια σοβαρά πράγματα !

Στη τελετή έναρξης των εργασιών για τον εκσυγχρονισμό των ΑΦΝΣ P-3B Orion  ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας Δήλωνε : «Μέσα στους επόμενους μήνες η Π.Α θα προχωρήσει στην υλοποίηση ανάλογων ή και μεγαλύτερου μεγέθους προγραμμάτων».

Ήταν σαφής τότε  η δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ για το πρόγραμμα του εκσυγχρονισμού των F-16. Ο ΑΝΥΕΘΑ  Βίτσας το επιβεβαίωσε τότε και σε δια ζώσης επικοινωνία.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα  αυτό έγινε στις Αρχές Καλοκαιριού του 2016″ που αναφέρεται πως εντός των επόμενων μηνών θα ξεκινήσει ο εκσυγχρονισμός του στόλου των F-16 που θα αναζωγονήσει τη Π.Α. Την προηγούμενh εβδομάδα το είχε αναφέρει σε ενημέρωση που συμμετείχαμε και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

Στην τελευταία όμως συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο onalert.gr οποίος δήλωσε οτι παγώνει ο εκσυχρονισμός των F-16!

 Για να γνωρίζουμε πάντως τα πράγματα …Απο την ώρα της προκαταβολής θα χρειαστούν 7 με 8 χρόνια για την ολοκλήρωση του προγράμματος. 

Η τελευταία εξέλιξη από πλευράς Π.Α είναι η επιτακτική ανάγκη τα αεροσκάφη να φέρουν υπέρυθρο ανιχνευτή IR έστω και σε ατρακτίδιο για την αντιμετώπιση των τουρκικών F-35A LIGHTNING II.

Αυτές τις ημέρες ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας σε μια συνέντευξη του σto «blog kranosgr » δηλώνει οτι σκέφτεται  και προλήψεις ΕΠ.ΟΠ στο Στράτευμα ..

.Επειδή ξαπαγιάσαμε με τις δηλώσεις των Αρμοδίων του ΥΠΕΘΑ να επισημάνουμε οτι την  μόνη αναβάθμιση που θα κάνουν  και είναι σίγουρη ,είναι αυτή  στα Hot-Spot και τις μόνες προσλήψεις που πραγματοποιηθούν ,θα είναι  το βόλεμα των υμετέρων στα Hot-Spot !

Καλό θα ήταν πάντως τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι Οικογένειες τους να θυμηθούν τις Δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ Βίτσα για Υπερωριακή εργασία των Στελεχών του Στρατεύματος στα Hot- Spot  γιατί είναι λέει  στη φύση της εργασίας τους !

Λες και τα Στελέχη μας  έχουν Αποστολή  να υπηρετούν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες …