Κάποιοι «ονειρεύονται» και τον Αρχηγικό θώκο του ΓΕΕΘΑ!!!

kriΔιαρροές  απο τους διαδρομιστές και πληροφορίες από που άραγε ;Βγαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο και αναφέρουν για Κρίσεις Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων ακόμη και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Είμαστε από εκείνους που που υποστηρίζαμε οτι απο τις Κρίσεις τον περασμένο Μάρτιο με την Αποστράτευση 10  Εμπειρότατων Στρατηγών θα φαινότανε το μεγάλο κενό που θα δημιουργούνταν  ειδικά στο Στρατό , με ανυπολόγιστες συνέπειες αν είχαμε μια κρίση σε εξέλιξη !

Μην ξεχνάμε οτι η Αποστράτευση και των τριών τότε Αρχηγών έγινε εν μέσω Σαββατοκύριακου την ώρα  που είχαμε και μέτρα στο Αιγαίο και όχι μόνο !

Το ότι δεν αντιμετωπίσαμε κάποια κρίση την ώρα που είχαμε την απογύμνωση των Ηγετών του Στρατεύματος ,δεν ήταν και στα θετικά μας …Κάποιοι Στρατηγοί ε.α τότε έχασαν τον ύπνο τους..

Τώρα οι διαρροές για αλλαγή του Α/ΓΕΕΘΑ διότι το Σεπτέμβριο συμπληρώνει λέει  θητεία 2 χρόνων δεν βοηθά κανέναν …23

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Άλλαξε πριν το δύο χρόνια το Σεπτέμβριο γιατί ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μετακόμισε στις Βρυξέλλες και ήταν ειδική περίπτωση ,η δε τοποθέτηση του τότε Α/ΓΕΝ στο ΓΕΕΘΑ έφερε και την Αλλαγή του Αρχηγού του ΓΕΝ!

arxigoi-300x160Σήμερα με την θητεία των Αρχηγών μόλις κάποιων μηνών και με τους Στρατηγούς να μην έχουν ακόμη καταλάβει τι παίζεται, οι διαρροές για αλλαγή ΓΕΕΘΑ και Κρίσεις Αρχηγών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  μόνο κακό κάνουν !

Απο την άλλη πλευρά έχουμε το Στρατηγό Ακάρ έναν καθαρά Νατοικό Αξιωματικό με  τεράστια Εμπειρία και με τις Κρίσεις των Τούρκων τον Αύγουστο να είναι μπροστά μας!

Σε αυτή εδώ τη Χώρα βιαζόμαστε όλοι πολύ και δεν μας βγήκε ποτέ σε καλό …Να θυμίσουμε ενδεικτικά τις Αποστρατείες των Α/ΓΕΣ  Στρατηγών  Τσέλιου & Μανωλά που αποδείχθηκαν τουλάχιστον βεβιασμένες ...

Ηρεμία στο Στράτευμα χρειαζόμαστε και μακροχρόνιους  στόχους ,ώστε να υπάρχει & συνέχεια …Οι Φιλοδοξίες κάποιων είναι Θεμιτές αλλά πρέπει να ξέρεις και μέχρι που φτάνουν τα ποδάρια σου …

Κρατείστε όμως οτι όταν μας επιβλήθηκαν Κρίσεις Αρχηγών Αύγουστο μήνα …Ποιοι το απαίτησαν και υπέρ ποιων