Σεισμός: Μήπως ήρθε η ώρα του Στρατού στο νησί της Λέσβου;

zoom_680x510_wisent2-09Σεισμός στο νησί της Λέσβου και ένα χωριό κακά τα ψέματα εξαφανίστηκε απο τον Χάρτη …Μήπως ήρθε η ώρα να δράσει η Κοινωνική Μηχανή του Στρατού μας ;

Το Χωριό Βρίσα εξαφανίστηκε απο τον Χάρτη και οι Καταστροφές είναι τεράστιες …Οι Ελλείψεις σε νερό και τρόφιμα θα αρχίσουν να είναι ορατές άμεσα και η Ελληνική Πολιτεία γνωρίζουμε άσχετα με τα παχιά λόγια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!

Πρόταση στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ να μπει στη Μάχη ο Στρατός να δουλέψουν τα Μηχανήματα να καθαρίσουν τα Ερείπεια και να στήσουν άμεσα Σκηνές , Κοντέινερς και αναλάβει την Σίτιση ο Στρατός μας !45

Δεν είναι δυνατόν να ταΐζουμε τους Λαθρομετανάστες που έρχονται  ακόμη και στη Βουλή να μας βρίσουν κιόλας οι αγνώμονες …Ενώ  εμείς να τους παρέχουμε να πάντα !Τώρα είναι η ¨ωρα ο Στρατός να βοηθήσει και τους δικούς μας ανθρώπους για όσο χρειαστεί !

Η ΕΛ.ΑΣ να αναλάβει την φύλαξη των Περιουσιών των Ανθρώπων πριν αρχίσει το Πλιάτσικο απο τα τρωκτικά που θα βγουν απο τις τρύπες τους και υπάρχουν Πολλά !

Ας δείξουμε τούτην την ώρα την αλληλεγγύη όλοι μας και προς τους Συμπατριώτες μας μαζεύοντας  τρόφιμα μακράς διαρκείας ,φάρμακα και νερό !

Καιρός να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο και στους δικούς μας ανθρώπους…Έτσι Μουζάλα με την Παρέα σου!!