Στη Σερβία ο Τόσκας …Έφοδος των Ληστών στις Θυρίδες των Τραπεζών!

ImageHandler.ashxΣτην Σερβία βρίσκεται ο Στρατηγός για ανταλλάξει εμπειρίες .αφού η εγκληματικότητα στην Ελλάδα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υποστρατήγου βρίσκεται σε ύφεση…Την ώρα αυτήν βρήκαν οι Ληστές των Θυρίδων και έκαναν έφοδο!

Για άλλη μία φορά οι ληστές των τραπεζικών θυρίδων χτύπησαν αυτή τη φορά στον Πειραιά, καθώς εισέβαλαν στο υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων αλλά και μίας χειροβομβίδας ακινητοποίησαν τους πάντες.lis1

 Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας και ανάγκασαν τόσο τους πελάτες όσο και τους υπαλλήλους να μπουν σε ένα δωμάτιο, όπου και τους κλείδωσαν.

Στα χέρια τους είχαν όπλα και μία χειροβομβίδα με την οποία απείλησαν και τον κόσμο μέσα στην τράπεζα.Εν συνεχεία ανενόχλητοι κατέβηκαν στο υπόγειο της τράπεζας όπου βρίσκονται οι θυρίδες και τις πήραν όπως ακριβώς ήταν.

Ανενόχλητοι και με τις θυρίδες κατάφεραν και διέφυγαν, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Οι 4 δράστες που φορούσαν μάσκες σιλικόνης κατάφεραν να αρπάξουν 50 τραπεζικές θυρίδες.