Τα άκουσαν οι Υπουργοί & βρισίδια στους Υποψηφίους Βουλευτές του Έντι Ράμα …Από Αλβανούς στην Αθήνα!

720_521718_2011879128-b0c9d6b6c2548de0Στο ξενοδοχείο Τιτάνια πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αργυροκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν η εκδήλωση μετατράπηκε για λίγο σε γήπεδο του μποξ και είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν «επιθέσεις τραμπουκισμού» προς τους ψηφοφόρους του Σοσιαλιστικού Κόμματος από σωματοφύλακες κυρίως των υπουργών της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.

Αφορμή για τα επεισόδια αυτά είναι η ερώτηση-παράπονο των Αλβανών πολιτών ο οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι πολίτες παραπονέθηκαν και μετάφεραν την αγανάκτησή τους στους υποψήφιους λέγοντας τους ότι «έρχεστε και μας ζητάτε την ψήφο μας αλλά ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα για να υπογράψει διακρατικές συμφωνίες (όπως στο θέμα συνταξιοδότησης) για να διευκολυνθεί η ζωή μας στην Ελλάδα από άποψης γραφειοκρατίας και επιβίωσης.

Επίσης ούτε έχει συναντήσει κανένα εκπρόσωπο της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα.Το μόνο που κάνει ο Ράμα είναι να μας μιλάει από μακριά για αλλαγή συνόρων».

Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, με τους σωματοφύλακες των υπουργών να αναλαμβάνουν δράση με «τραμπουκικές επιθέσεις» και ύβρεις.

Προσπάθησαν να διώξουν από την αίθουσα τους ψηφοφόρους, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις μη αρεστές στους υποψήφιους βουλευτές, ενώ υφίστανται μαρτυρίες ότι υπουργός αποχώρησε σε λιπόθυμος.

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλβανός Πρόεδρος, Ιλίρ Μέτα εξέφρασε τη θέλησή του για στενότερες σχέσεις με την Ελλάδα και κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι αυτός ευθύνεται που έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και πόσο μάλλον την ζωή των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Himara.gr