Με τα Κομάντο της ΣΜΥ στα ριζά της Πίνδου ο Στρατάρχης!

veteranos.grΤον Καταυλισμό των  Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών  στα ριζά της Πίνδου ,επισκέφθηκε ο Στρατάρχης της 1ΗΣ Στρατιάς Αντιστράτηγος Ζερβάκης!

Ο Στρατάρχης έφτασε το πρωί της Tετάρτης στην έδρα της Σχολής όπου και ενημερώθηκε για την Χειμερινή Διαβίωση και την εκπαίδευση των Σπουδαστών που ήταν σε εξέλιξη…Κατασκευή Καταλυμάτων από Σπουδαστές  της ΣΜΥ!

Εν συνεχεία μετέβη στον Καταυλισμό και παρακολούθησε απο κοντά τις δραστηριότητες των Σπουδαστών που περιελάμβαναν κατασκευές ιγκλού ,επιβίωση σε ακραίες συνθήκες,κάλυψη και απόκρυψη αλλά και εκτέλεση Στρατιωτικών Δραστηριοτήτων!7

     Στον άκρη του καταυλισμού οι  Φρουροί  με κάλυψη και απόκρυψη  για πάν ενδεχόμενο !44

Οι Σπουδαστές εκτέλεσαν βολές Πολυβόλου  και περίπολο μάχης με ρεαλιστική απεικόνιση τα δάση του Περτουλίου ,αφήνοντας  σύμφωνα με πληροφορίες έκπληκτο τον Στρατάρχη , που πήρε μαζί του  τις καλύτερες των Εντυπώσεων για την Στρατιωτική εκπαίδευση που γίνεται στη Σχολή!

Ακόμη μια φορά μια παραγωγική Σχολή αποδεικνύει οτι οι Απόφοιτοι της μπορούν να σταθούν  ως Ηγήτορες ακόμη και σε Ομάδες  Καταδρομών !