«Τίτλοι τέλους» για την Απαγωγή Λεμπιδάκη…Η Επιστολή της Οικογένειας!

lempidakisΜε μια επιστολή στον τοπικό τύπο του Ηρακλείου στην οποία ξεχειλίζει η αγωνία και η απελπισία, η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη αναφέρει πως 53 εφιαλτικές ημέρες έχουν περάσει χωρίς σημεία ζωής από τον άνθρωπό τους, ενώ δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις περατώθηκαν.

Στη δραματική της επιστολή η οικογένεια κάνει λόγο για περάτωση των διαπραγματεύσεων και αναφέρει ότι τις τελευταίες 53 από τις 80 συνολικά ημέρες της απαγωγής δεν έχουν καμία ενημέρωση για την τύχη του ανθρώπου τους.

Η επιστολή της οικογένειας Λεμπιδάκη:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη»

Πηγή Flahnews.gr