Οι ΑΝΕΛ «καρφώνουν» την Χρυσοβελώνη … Ψεύδεστε σας είχαμε ήδη διαγράψει

Καρφώνει  την υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθάρισε πως της παραίτησης έχει προηγηθεί η διαγραφή της από το κόμμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τοσουνίδη:

«Κυρία Χρυσοβελώνη,

Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

H απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ για τη διαγραφή της Μ. Χρυσοβελώνη με ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2019.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Η υπόθεση αυτή θυμίζει τη… διαγραφή του Βασίλη Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ, ο οποίος ενώ είχε έτοιμη την επιστολή παραίτησης του από το Σάββατο 12/1, η διαγραφή του από το κόμμα ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.