Παραβιάσεις στο Αιγαίο από Tούρκικα F-16, F-4,CN-235 …Αλλά και από UAV

Συγκεκριμένα, εννιά τουρκικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 2 οπλισμένα προχώρησαν στις δεκάδες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, ενώ καταγράφηκαν άλλες έξι παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Ένας χρόνος χωρίς τον Σταυραετό του Αιγαίου …Ετήσιο μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως

Το Σάββατο 06/04/19 στις 09:00πμ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, θα τελεστεί ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως, στη μνήμη του Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Ζητάνε τα ρέστα οι Τούρκοι μετά τους «γκιαούρηδες»: Ατυχής η ανακοίνωση της Αθήνας

Οι Τούρκοι φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο να υποστηρίξουν ότι ήταν η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που «δεν ταιριάζει με το κλίμα καλής γειτονίας που προσπαθούμε να αναπτύξουμε».

Συγχαρητήριος ανοικτή επιστολή προς τον βουλευτή Τρικάλων κ. Κ. Σκρέκα από τον Ταξίαρχο ε.α Ι.Ξηρό

O βουλευτής ζητά από το Υπουργείο να μην αλλάξει τίποτε στην ονομασία του στρατοπέδου, εφόσον δεν αποδειχθεί με αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία οτι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ποιος είναι ο Τσαμπουκάς Κυβερνήτης του Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ (S-119) ..Που λαχτάρησε τους Τούρκους στο Στενό της Χίου;

Ο λόγος για τον νεαρό Πλωτάρχη ΠΝ Π.Β Κυβερνήτη του Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ (S-119) τύπου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» που επέλεξε να αναδυθεί δίπλα στο Τούρκικο Περιπολικό ,που για μια ακόμη φορά έπλεε ντουγρού για Παραβίαση των Εθνικών μας Υδάτων!

Η Ρωσία θα αναπτύξει τα «Tupolev Tu-22M3» στη Κριμαία

Η Ρωσία σχεδιάζει να τοποθετήσει τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Gvardeyskoye στην Κριμαία, ανέφερε ο Βίκτορ Μποντάρεφ, επικεφαλής της ανώτερης κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας και ασφάλειας.

Το Ραντάρ «Long Horizon» στην Ανατολική Κρήτη σύμφωνα και με Ισραηλινά ΜΜΕ

Το Ραντάρ «Long Horizon,» που θα κατασκευαστεί στην ανατολική Κρήτη και θα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ισραήλ…Αναφέρουν και Ισραηλινά ΜΜΕ

Διαψεύδουν οι Ιρανοί για κοινή επιχείρηση με τους Τούρκους κατά PKK

Διαψεύδουν οι Ιρανοί για κοινή επιχείρηση ενάντια στους μαχητές του (PKK) ,οτι προχώρησαν η Τουρκία και το Ιράν σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.