Αποσύρθηκαν τα 43 Τουρκικά «Leopard-2A4″απο τα Κατεχόμενα …

Τουρκία απέσυρε από τα κατεχόμενα τα υπερσύγχρονα γερμανικής κατασκευής άρματα μάχης τύπου Leopard-2A4 Τα άρματα, 42 στον αριθμό, στάθμευαν σε στρατόπεδο της επιλαρχίας, με έδρα στο σύνταγμα τεθωρακισμένων του κατοχικού στρατού στην Κυθρέα.

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ευχαριστώ την Ελλάδα για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων

«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Eli Cohen.

Απόγονοι Αγωνιστών του 21… Στο Πεντάγωνο

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τους απόγονους Αγωνιστών του 1821 που τίμησαν με την συμμετοχή τους το επετειακό αφιέρωμα (Podcast) του ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας , και οι οποίοι ήταν:

Ξεδοντιάστηκε δίκτυο Πακιστανών Τρομοκρατών στην Αθήνα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.

Στο Μόναχο ο τάφος του Λεωνίδα Ανδρούτσου …Ο γιος του ήρωα του 1821 Οδυσσέα Ανδρούτσου.

«Είμαι βλαστάρι ανθηρό, από άνδρες αρίστους βγαλμένο, οι οποίοι αντί για καλά, οδυνηρά έπαθαν. Τον παππού μου τον κυνήγησε και τον σκότωσε ο Τούρκος ύραννος όχι με τη δύναμη αλλά με δόλο, φαρμάκι δίδοντάς του ολέθριο

Έπεσαν και τα «Στενά του Σακαφλιά» … Στο διάβα των Σπουδαστών της ΣΜΥ στην Παρέλαση! (φωτό)

Έπεσαν και τα «Στενά του Σακαφλιά» στο διάβα των Σπουδαστών της ΣΜΥ απο το χτύπημα στην Άσφαλτο και τα συνθήματα δονούσαν τον αέρα από όπου και αν πέρασαν οι Μελλοντικοί Ηγήτορες του Στρατού μας !

Εκτόξευση Πυραύλου Κρούζ «SS-N-22» από την Ρωσία (video)

«Στα νερά της Θάλασσας της Ιαπωνίας, πυραυλοφόρα σκάφη του Στόλου του Ειρηνικού εκτόξευσαν πυραύλους Κρουζ (τύπου) Μασκίτ εναντίον ομοιώματος θαλάσσιου εχθρικού στόχου», ανέφερε το υπουργείο μέσω Telegram. «Ο στόχος, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων, επλήγη απευθείας από δύο πυραύλους…

Παράταση της θητείας του Α/ΓΕΕΦ …Μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2023

Η παράταση του διορισμού του Αντιστράτηγου Ζερβάκη γίνεται με στόχο τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της Εθνικής Φρουράς και στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι τον διορισμό νέου Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς.

«Super Puma» της ΠΑ διασώζει εγκλωβισμένο νεαρό στον Ψηλορείτη (video)

Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις των διασωστών που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον νεαρό και το Super Puma που συμμετέχει στη διάσωση. Παράλληλα το βίντεο περιλαμβάνει και πλάνα μετά την επιτυχή ανάσυρση του νεαρού