Χτύπησε και το Περιβόλι της Παναγιάς ο «Κορωνοιός»

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Άγιο Όρος, καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό ένας μοναχός της Μονής Ξενοφώντος , ο οποίος μεταφέρθηκε το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός & επιφυλακή στο Βόρειο Έβρο…Τουρκικά F-16 σε 5 Νυχτερινές Υπερπτήσεις!!!

Συναγερμός στον Έβρο και Επιφυλακή των Μονάδων σήμανε πρίν απο λίγο στο ολόκληρο τη Μεθόριο …Τουρκικά Μαχητικά και μάλιστα νύχτα εκτέλεσαν 5 Υπερπτήσεις πάνω πό το Βόρειο Έβρο

Μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτιά στο Παζάρκουλε …»Κρούσματα & διασπορά του κορωνοϊού»

Η κίνηση της Τουρκίας να εκκενώσει την περιοχή του Παζάρκουλε πιστεύεται ότι έγινε από το φόβο της διασποράς του κορωνοϊού στον τοπικό τουρκικό πληθυσμό…Μιας κατα Κρούσματα στον Καταυλισμό ήταν επιβεβαιωμένα

Ιδού τα Θηρία Βαμμένα & Έτοιμα …Έφτασε ήδη ο πρώτος «Τυφώνας» στις Καστανιές (video)

Ιδού Βαμμένα των Ελληνικών Χρωμάτων & Έτοιμα είναι δυο απο τα Θηρία για να αναλάβουν Αποστολή ανά πάσα στιγμή με το προσωπικό να έχει ήδη κάνει τις δοκιμές στην Οδήγηση των Τεθωρακισμένων επί παντός εδάφους !

Ομάδα Ελλήνων γιατρών με «Φάρμακο των 3 ευρώ» κατά του «Κορωνοϊού» (video).

Μεγάλη ερευνητική ομάδα υπό τον καθηγητή Καρδιολογίας κ. Σπύρο Δευτεραίο, κατέθεσε ερευνητική πρόταση στον ΕΟΔΥ που αφορά τη χρήση γνωστού φαρμάκου, της κολχικίνης, για τη θεραπεία ασθενών από την νόσο του κοροναϊού.

×

Like us on Facebook