Τι έβγαλε το «ΝΤΟΥ» της ΕΛ.ΑΣ στο Ψυχιατρικό του Κορυδαλλού

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 38χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 38 και 39 ετών, έγκλειστοι του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

H 133ΣΜ Γιορτάζει τα 60 χρόνια παρουσίας στο νησί της Λήμνου

Η 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ) συμπληρώνει 60 χρόνια από τη συγκρότησή της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Μονάδας και στην πόλη της Μύρινας Λήμνου.

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου και Στρατηγού Ακάρ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο είχε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Στρατηγός ε.α Χουλουσί Ακάρ με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

Ένα Στεφάνι στη Μνήμη του Κυβερνήτη Π του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ

Το Σάββατο 14  Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα εκδηλώσεις μνήμης της βύθισης του Υποβρυχίου (Υ/Β) ΚΑΤΣΩΝΗΣ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με την επωνυμία ΛΑΣΚΕΙΑ 2019.

Το κοινό ανακοινωθέν της Τριμερούς στην Άγκυρα

Στο κοινό ανακοινωθέν που δημοσιεύτηκε μετά το πέρας της συνόδου σημειώθηκε πως απορρίπτονται κάθε μορφής πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στο πεδίο υπό τον μανδύα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

ΥΠΕΞ Κύπρου: Η Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Αμμ/στο

Ο κ. Χριστοδουλίδης, υπογράμμισε, ότι ο κ. Τσαβούσολγου, επειδή γνωρίζει πολύ καλά τα ισχυρά ψηφίσματα που υπάρχουν για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου, προβαίνει σε πάρα πολύ προσεκτικές αναφορές.

20 χρόνια απο την Ίδρυση της 194 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την 16η Σεπτεμβρίου 2019, η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 194 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS), ενώ παράλληλα τιμήθηκε η γενέθλιος ημέρα της Μοίρας, η οποία εφέτος συμπληρώνει είκοσι έτη από της συγκροτήσεως της.

Μπαράζ Ασκήσεων Εθνοφυλάκων στο Αρχιπέλαγος…Συμβαίνει κάτι;

Η Άσκηση των Εθνοφυλάκων είναι δεύτερη που γίνεται στα νησιά του Αρχιπελάγους την ίδια περίοδο και δείχνει μια αλλαγή Στρατηγικής του ΓΕΣ …Αφού οι πυρήνες των Εθνοφυλάκων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην Επερχόμενη Κρίση

Don`t copy text!