Διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης μετά από σχετική πρόσκληση του ισραηλινού ομολόγου του Αντιναυάρχου David Salama.
Ο Ισραηλινός Αρχηγός υποδέχτηκε επίσημα τον Ναύαρχο Πετράκη στη ναυτική βάση της Χάϊφας, ενώ συμφώνως με πηγές των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ, Ντέιβιντ Σαλαμά, φιλοξένησε σήμερα τον αρχηγό του Ελληνικού Ναυτικού, Στυλιανό Πετράκη, στη ναυτική βάση της Χάιφα, ανακοίνωσε ο στρατός.
«Ο Αντιναύαρχος Α/ΓΕΝ Πετράκης συναντήθηκε με ανώτερα στελέχη του Ισραηλινού Ναυτικού για να συζητήσουν τη συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας και τις κοινές ασκήσεις μεταξύ των δύο ναυτικών στην περιοχή», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.
Επίσης, ενημερώθηκε για «μια ποικιλία θεμάτων» από τον επικεφαλής των Ναυτικών Επιχειρήσεων και τον κυβερνήτη ενός πυραυλικού πλοίου, προσθέτει το IDF.
Το IDF λέει ότι ο Πετράκης ολοκλήρωσε το σύντομο ταξίδι του με μια επίσκεψη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος Yad Vashem στην Ιερουσαλήμ.