Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στα Ιωάννινα η είδηση του θανάτου του 57χρονου αστυνομικού, ο οποίος το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:00, ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν εντός της υπηρεσίας του.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα έκαναν λόγο για εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε η τραγική κατάληξη, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την Ελληνική Αστυνομία.















