veteranos |Εθνικά Θέματα
  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result
veteranos |Εθνικά Θέματα
Home Απόψεις

Κραυγή απόγνωσης Αξιωματικού :Φυλακίστε με, Τουφεκίστε με …Αλλά βγάλτε & το Στόλο στο Αιγαίο

1 Μαρτίου 2020
in Απόψεις, slide, Θέματα που...Ενδιαφέρουν
Κραυγή απόγνωσης Αξιωματικού  :Φυλακίστε με, Τουφεκίστε με  …Αλλά  βγάλτε  & το Στόλο στο Αιγαίο
Share on FacebookShare on Twitter
Του Ιωάννη Ξηρού *

Ο γράφων δεν επιθυμεί να είναι ούτε μελοδραματικός, ούτε υπερβολικός με την ανωτέρω επικεφαλίδα. Επίσης δεν επιθυμώ να είμαι μάντης κακών.
Το πρόβλημα όμως που η χώρα τώρα αντιμετωπίζει είναι και πρωτόγνωρο και τεράστιο και απειλεί ευθέως πλέον όχι μόνον την ιδιοσυστασία, αλλά και την ίδια την ύπαρξή μας μελλοντικά, αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα και στην ρίζα του.Βεβαίως αναφέρομαι στον κατακλυσμό μουσουλμάνων από την Ανατολή και την Αφρική των τελευταίων ετών και τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει εμβρόντητους ακόμη και τους αφελείς πονόψυχους ..
Που  ενώ τα πρώτα χρόνια του φαινομένου αντιμετώπιζαν με τα καλύτερα των αισθημάτων την εισβολή θέλοντας να επιδείξουν τον ανθρωπισμό τους, τώρα, μπροστά στο μέγεθος της εισβολής νοιώθουν τον φόβο να παγώνει την πλάτη τους.
Τοπικές κοινωνίες και δήμαρχοι που σε άλλες εποχές, πολύ πρόσφατες φιλοξενούσαν με το αζημίωτο ή μη μετανάστες από την Ανατολή και επαίροντο επιδεικνύοντας τα…ανθρωπιστικά τους αισθήματα τώρα εξορκίζουν το κακό δείχνοντας την αυλή του γείτονα.
Είναι χαρακτηριστικό οτι ακόμη και τα τηλεοπτικά κανάλια που τα πρώτα χρόνια του φαινομένου έθιγαν τις πλέον ευαίσθητες χορδές των ψυχών των τηλεθεατών τους δείχνοντας βάρκες να αποβιβάζουν στις ακτές μας χιλιάδες μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους αποκαλούσαν δυστυχισμένους που βρήκαν καταφύγιο στην φιλόξενη ελληνική γη υπό την συνοδεία μελαγχολικής μουσικής υπόκρουσης και μάλωναν όσους από τότε ανησυχούσαν, αυτά τα ίδια κανάλια τώρα ζητούν από την κυβέρνηση μια λύση, αναγνωρίζοντας την απειλή.
Και ποια είναι η απειλή; Η απειλή είναι να κατακλυσθεί από αλλόθρησκους αλλογενείς και με διαφορετική κουλτούρα πληθυσμούς μια χώρα που μαστίζεται από ραγδαία υπογεννητικότητα και σε 2 ή 3 γενιές με δεδομένη την υπεργεννητικότητα των ξένων αυτών να αλλοιωθεί τόσο, ώστε να μην διαφέρει στο τέλος από την λοιπή Ανατολή.
Ναι, γνωρίζω οτι κάποιοι θα πουν οτι και άλλες φορές στην Ιστορία μας ήλθαν πολλοί ξένοι μα έγιναν Ελληνες. Ναι, πλην όμως ήταν λαοί είτε χριστιανικοί, είτε βάρβαροι που δέχτηκαν τον πολιτισμό μας.

Οι Ρωμαίοι, οι Φράγγοι, οι Αρβανίτες, οι Σλάβοι εξελληνίστηκαν σταδιακά, ακριβώς επειδή ήταν Σλάβοι, Φράγγοι κ.α. Υπενθυμίζω όμως οτι για να απαλλαγούμε από τους Τούρκους, οι οποίοι ως μουσουλμάνοι δεν υπόκειντο σε αλλαγή εθνικής συνείδησης και πολιτισμού, χρειάστηκε Επανάσταση.

Θέλει κανείς να κάνουν κάτι ανάλογο οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων κάποτε στο μακρύ μέλλον για να απαλλαγούν από τους απογόνους των σημερινών μουσουλμάνων της Ανατολής που κατακλύζουν την χώρα μας προς το παρόν ειρηνικά, πλην όμως οι πολυπληθείς απόγονοί τους θα μετατραπούν σε συνιδιοκτήτες της χώρας;

Δείτεκαι αυτά

Μητσοτάκης από Αγαθονήσι: Ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και αποτροπής από το ακριτικό φυλάκιο

Μητσοτάκης από Αγαθονήσι: Ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και αποτροπής από το ακριτικό φυλάκιο

29 Ιουλίου 2026
Για που εκπαιδεύονται οι Τούρκοι Ευέλπιδες; (φώτο)…

Για που εκπαιδεύονται οι Τούρκοι Ευέλπιδες; (φώτο)…

29 Ιουλίου 2026
Στρατηγός Λάζαρος Σκυλάκης :Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATRIOT

Στρατηγός Λάζαρος Σκυλάκης :Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATRIOT

29 Ιουλίου 2026
Κύπρος Αττίλας 74:  Αυτοί,  που δεν Ηττήθηκαν αλλά και …δεν  Τιμήθηκαν ποτέ !

Κύπρος Αττίλας 74: Αυτοί, που δεν Ηττήθηκαν αλλά και …δεν Τιμήθηκαν ποτέ !

28 Ιουλίου 2026 - Updated On 29 Ιουλίου 2026
Ο αναγνώστης θα πρόσεξε οτι ο γράφων χρησιμοποιεί τον όρο ΄΄μουσουλμάνοι της Ανατολής΄΄ και όχι τις λέξεις ΄΄πρόσφυγες”,  ”μετανάστες” κτλ. Και αυτό διότι ουδόλως με ενδιαφέρουν αυτοί οι λεπτεπίλεπτοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι είναι καλοί μόνο για να αποκοιμίζουν τους αφελείς που τους πιστεύουν.
Εκατοντάδες εισερχόμενοι από την Ανατολή και τον Νότο κάθε ημέρα και εγκαθιστάμενοι εδώ χάνουν κάθε χαρακτηρισμό και μάλιστα ούτε οι ίδιοι ενδιαφέρονται γι’αυτό.
Κυβερνήσεις όπως του Πακιστάν ή του Μπαγκλαντές που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τους λαούς των και κυβερνήσεις όπως του Αφγανιστάν που έχουν την μετανάστευση ως επίσημη πολιτική δεν δίνουν δεκάρα πως χαρακτηρίζονται στην Ευρώπη οι πολίτες των και βεβαίως ούτε οι πολίτες αυτοί ενδιαφέρονται για το πως θα λέγονται.
Το λεγόμενο άσυλο είναι απλώς ένα μέσο που χρησιμοποιούν για να εισέλθουν.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να ζουν εις βάρος των ευρωπα’ι’κών λαών και προς το παρόν εγκαθίστανται μαζικά εδώ, εφόσον οι ευρωπα’ι’κοί λαοί έχουν κλείσει τα σύνορά τους (και πολύ καλά κάνουν, όσες βλακείες και γκρίνιες και αν λένε οι Ελληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι).
Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι προ των πυλών και ο εξισλαμισμός της Ελλάδος είναι εντός των πυλών.Κατόπιν αυτών τίθεται το ερώτημα, τι κάνουμε; Η απάντηση στο ερώτημα θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδος και των επομένων γενεών μας.
Η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στην μεγιστοποίηση του προβλήματος αποφάσισε να πάρει κάποια μέτρα, όπως δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων, επίσπευση διαδικασιών ασύλου, εξεύρεση προσωρινών καταλυμάτων κτλ.
Καλά όλα αυτά, πλην όμως δεν λύνουν το πρόβλημα. Οσοι και αν φεύγουν για την Τουρκία, άλλοι τόσοι και περισσότεροι θα έρχονται και θα πιπιλίζουν την καραμέλα του ασύλου.
Και μιας και μιλάμε για το άσυλο, η ίδια η Συνθήκη της Γενεύης περί Προσφύγων αφορά μόνον ατομικές ή έστω περιορισμένες και διαχειρίσιμες περιπτώσεις ομάδων ανθρώπων που χρήζουν προστασίας.
Δεν είναι δυνατόν, ούτε νομικώς προβλεπόμενο ολόκληροι λαοί να ζητούν άσυλο και μάλιστα από μια μικρή χώρα. Επιτέλους η Ελλάς δεν τους χωρά όλους.
Η λύση του προβλήματος θα αρχίσει όταν η κυβέρνηση θα παραδεχθεί οτι η κατάσταση αυτή είναι θέμα εισβολής και τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.

ImgSrc 6 32
Refugees and migrants are gathered at the buffer zone in Kastanies, Evros, at the Greek-Turkish borders and Evros River, on Feb. 29, 2020. The turkish government decided to give free passage to the refugees and migrants in order to reach Europe through Greece. / Πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην γκρίζα ζώνη στις Καστανιές Έβρου, στη συνοριογραμμή Ελλάδας-Τουρκίας, μετά την απόφαση της Τουρκικής Κυβέρνησης να μην σταματάει τις προσφυγικές ροές απο το να περάσουν στην Ευρώπη, Ελλάδα, 29 Φεβρουαρίου 2020.

Τότε μόνον θα μπορούν να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις της Συνθήκης της Γενεύης περί Προσφύγων που αφορούν επαναπροωθήσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας και κλείσιμο συνόρων.

Όσον αφορά στα τελευταία, ο γράφων είναι σαφής. Δεν θα υπάρχει εθνική ασφάλεια στο Αιγαίο εάν δεν ενεργοποιηθεί ο Στόλος με την εντολή να αναγκάζει τις βάρκες να γυρίζουν πίσω .Η Ελλάς δεν έχει στο εξής την υποχρέωση να διασώζει κανέναν. Για ό’τι κακό συμβεί σε οποιονδήποτε η ευθύνη είναι δική του και όχι της χώρας μας.

Τα μέτρα της κυβέρνησης αφορούν τους ήδη εισελθόντες παρανόμως. Πρέπει όμως άμεσα να σταματήσει το κακό. Και το κακό μπορεί να σταματήσει μόνο με μέτρα δραστικά και αποφασιστικά βεβαίως εντός των χωρικών υδάτων μας.

Αλλιώς θα διαιωνίζεται και θα κορο’ι’δεύουμε εαυτούς και αλλήλους με τα πρώτα κορό’ι’δα της Ευρώπης να είμαστε εμείς.0A7DB147 1618 45A5 8D20 C0428864EF5F
Ο γράφων γνωρίζει οτι με την πρόταση αυτή, την οποία και στο παρελθόν έχει διατυπώσει θα επισύρει την μήνιν και της Αριστεράς, η οποία στους μετανάστες βλέπει ένα χρήσιμο γι’αυτήν προλεταριάτο που δεν είχε ποτέ η Ελλάδα και ελπίζει να δημιουργήσει έστω και με μουσουλμάνους με την ελπίδα να την ανεβάσουν για πάντα στην εξουσία (κούνια που τους κούναγε).
Θα επισύρει την μήνιν επίσης των πονόψυχων πολιτικώς ορθών που φρικάρουν με την προοπτική μιας ναυτικής επιχείρησης για αποτροπή έλευσης…δυστυχισμένων και πάνω από όλα την μήνιν όσων τόσα χρόνια αποκερδαίνουν τεράστια ποσά εκμεταλλευόμενοι τους εισβολείς από την Ανατολή ( βλέπε ΜΚΟ και τοπικά συμφέροντα κάποιων).
Αδιαφορώ και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε  και οπουδήποτε με την ρήση που πάντα έσωζε την Ελλάδα.
Η σωτηρία της πατρίδος είναι ο υπέρτατος νόμος, δεν υπάρχει άλλος νόμος εσωτερικός ή διεθνής πάνω από αυτόν.

10C5DDF8 C0E5 4564 B759 D86CA9069903
Ο Ταξίαρχος Ξηρός ταξιδεύει στα Πέρατα του Κόσμου …Πάντα με Σημαία μας ανά χείρας !
Κατόπιν αυτών καλώ τον κάθε καλό Ελληνα δήμαρχο ή απλό πολίτη να μην παράσχει καμμία βοήθεια στους ξένους δίνοντάς τους να καταλάβουν οτι είναι ανεπιθύμητοι και οτι η περίοδος της βλακείας έχει παρέλθει σ’αυτήν την χώρα.
Δεύτερον, βγάλτε τον Στόλο.Φυλακίστε με, τουφεκίστε με αν θέλετε, μόνο βγάλτε τον Στόλο.
*Ο Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε πριν μερικούς μονο μήνες και σήμερα είναι Επίκαιρο
ShareTweet

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης από Αγαθονήσι: Ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και αποτροπής από το ακριτικό φυλάκιο
Πολιτική

Μητσοτάκης από Αγαθονήσι: Ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και αποτροπής από το ακριτικό φυλάκιο

29 Ιουλίου 2026
Για που εκπαιδεύονται οι Τούρκοι Ευέλπιδες; (φώτο)…
slide

Για που εκπαιδεύονται οι Τούρκοι Ευέλπιδες; (φώτο)…

29 Ιουλίου 2026
Στρατηγός Λάζαρος Σκυλάκης :Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATRIOT
slide

Στρατηγός Λάζαρος Σκυλάκης :Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATRIOT

29 Ιουλίου 2026
Κύπρος Αττίλας 74:  Αυτοί,  που δεν Ηττήθηκαν αλλά και …δεν  Τιμήθηκαν ποτέ !
Απόψεις

Κύπρος Αττίλας 74: Αυτοί, που δεν Ηττήθηκαν αλλά και …δεν Τιμήθηκαν ποτέ !

28 Ιουλίου 2026 - Updated On 29 Ιουλίου 2026
Κύπρος :Το Χρονικό της Τελευταίας  Μάχης της 181 Μ.Π.Π…Εκεί που έπεσε ο Θράκας Ανχης  Καλμπουρτζής
Απόψεις

Κύπρος :Το Χρονικό της Τελευταίας Μάχης της 181 Μ.Π.Π…Εκεί που έπεσε ο Θράκας Ανχης Καλμπουρτζής

27 Ιουλίου 2026
Α/Α για την Ουκρανία ζητά ξανά ο Ζελένσκι…Άραγε πόσα ακόμη;
Ειδικά Θέματα

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν νέο UAV από την Υεμένη στη Σαουδική Αραβία

25 Ιουλίου 2026
Next Post
Η Εθνοφυλακή έλαβε εντολή Ετοιμότητας στον Έβρο…”Εχθρούς Αμύνου”

Η Εθνοφυλακή έλαβε εντολή Ετοιμότητας στον Έβρο..."Εχθρούς Αμύνου"

Έπεσαν ριπές στο Φράκτη …Η “Ελλάδα τα πήρε άσχημα” (video)

Έπεσαν ριπές στο Φράκτη ...Η "Ελλάδα τα πήρε άσχημα" (video)

Περί τις 13.000 έφτασαν οι “Λάθρο” κατά μήκος των Συνόρων του Έβρου…Σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Περί τις 13.000 έφτασαν οι "Λάθρο" κατά μήκος των Συνόρων του Έβρου...Σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Πρόσφατα

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Έξι παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από ATR-72

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Έξι παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από ATR-72

29 Ιουλίου 2026
«Μόλις ξεκινήσαμε, ζήτω οι στρατιώτες μας» –Mήνυμα Τραμπ με φόντο τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τραμπ μετά την ιρανική επίθεση στην Ιορδανία: Προειδοποιεί με σκληρή στρατιωτική απάντηση

29 Ιουλίου 2026
ΥΠΕΞ: Μία ακόμα «απόπειρα» της Τουρκίας να εργαλειοποιήσει το προσφυγικό – μεταναστευτικό

ΥΠΕΞ: Σταθερός στόχος η λύση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου

29 Ιουλίου 2026
Κυπριακό: Η Άγκυρα επιμένει στη λύση δύο κρατών – Νέα επίθεση σε Λευκωσία

Κυπριακό: Η Άγκυρα επιμένει στη λύση δύο κρατών – Νέα επίθεση σε Λευκωσία

29 Ιουλίου 2026
Στον εισαγγελέα ο 33χρονος Τούρκος που κατηγορείται για εμπρησμούς στο Αιγάλεω

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δύο πυροσβέστες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο όχημά τους

29 Ιουλίου 2026
Facebook Twitter Instagram

Πρόσφατα

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Έξι παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από ATR-72

Τραμπ μετά την ιρανική επίθεση στην Ιορδανία: Προειδοποιεί με σκληρή στρατιωτική απάντηση

ΥΠΕΞ: Σταθερός στόχος η λύση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου

Κυπριακό: Η Άγκυρα επιμένει στη λύση δύο κρατών – Νέα επίθεση σε Λευκωσία

© 2024 Veteranos.gr

  • Αρχική
  • Ελλάδα
  • Άμυνα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Ενδιαφέροντα Θέματα
  • Ειδικά Θέματα
  • Απόψεις
  • Διάφορα – Απόστρατοι
No Result
View All Result

© 2024 Veteranos.gr