Στη σύλληψη ενός 67χρονου στις Σέρρες με την κατηγορία της κατασκοπείας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Παρασκευή (2/5).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, πρόκειται για υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος που βρισκόταν έξω απο το στρατόπεδο και φέρεται να φωτογράφιζε σημεία του στρατοπέδου Ιλάρχου Κλεισάρη, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Σερρών.
Στρατιώτες είδαν τον 67χρονο επί τω έργω και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το πρωί του Σαββάτου (3/5) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας δε φέρεται να έχει κάποια σχέση με την πρόσφατη υπόθεση κατασκοπείας στην Αλεξανδρούπολη.
Σήμερα ο 67χρονος παραπέμφθηκε και δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών.
Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο συλληφθείς αφού ζήτησε συγγνώμη, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για στρατιωτική εγκατάσταση.
Ανέφερε δε ότι τράβηξε μόνο δύο φωτογραφίες από την πύλη, χωρίς καμία πρόθεση κατασκοπείας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τρεις ημέρες για να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο.















