Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έχει αφήσει να εννοηθεί  οτι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ένα θερμό Επεισόδιο στη περιοχή  της «ΝΑΥΤΕΧ» να παραμείνει μόνο  «Θερμό» και όχι σε γενικευμένη Σύγκρουση !

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει η πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και της Κυβέρνησης (Αν έχει στρατηγικό σχέδιο απάντησης …Εκτιμούμε πως απλά το πάει βλέποντας και κάνονας) ...Αλλά ο Στρατηγός δεν πρόκειται να το καταπιεί και μάλιστα αμάσητο !

Ούτε τυχαία επέλεξε να περάσει απο τη Στρατιά και το ΑΤΑ …Πριν καταλήξει στον Βόρειο Έβρο

Ο Σχεδιασμός του Χάρτη Έρευνας και διάσωσης  δεν είναι τυχαίος ,ούτε η εξαγγελία είναι τυχαία ,αλλά απο ότι φαίνεται και όπως όλα δείχνουν οι Τούρκοι θέλουν να νομιμοποιήσουν μια ενδεχόμενη αντίδραση που θα προβούν όταν αποφασίσει η Ελλάδα να αντιδράσει!

Ο Χάρτης έρευνας Διάσωσης  έχει στόχο να δώσει στην Τουρκία να επέμβει αν η Ελλάδα αντιδράσει όταν δεν θα μπορεί να κάνει πίσω …Οι Θέσεις και οι Κινήσεις των Τουρκικών Γεωτρύπανων αυτό δείχνουν και δεν φαίνεται να αλλάζουν

Οι Τουρκικές τράτες που φτάνουν στο Ηραίο της Σάμου χωρίς το Λιμενικό Σώμα ακόμη και σήμερα με νόμο του Σύριζα δεν μπορεί να συλλάβει το πλήρωμα και ούτε να κατασχέσει τα Σκάφη…Με την εξαγγελία του νέου Χάρτη  Έρευνας και Διάσωσης θα τους δώσει και νομικό έρεισμα !

Απλά θα επεμβαίνουν «νόμιμα» πια  τα Τουρκικά Πολεμικά και Σκάφη του Τούρκικου Λιμενικού  & σε Ελληνικές Περιοχές !!

Όμως αν η Ελλάδα επιλέξει πάλι τρόπο της Ε.Ε να πάει δηλαδή να κλαφτεί στον Μισέλ την Μέρκελ και στον Μακρόν, το παιχνίδι έχει χαθεί πριν καν αρχίσει !

«Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε βοηθήσει αν εσύ δεν έχεις σκοπό να Ματώσεις για το δίκιο σου»