Απολογισμός: 2Νεκροί ,2 Τραυματίες και 5 Συλλήψεις του Φονικού των Θεσπιών…Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (video)

5 συνολικά είναι οι συλληφθέντες για το άγριο φονικό που σημειώθηκε στις Θεσπιές Αλιάρτου μεταξύ δύο συγγενικών οικογενειών που διέθεταν εταιρείες σεκιούριτι και έλυσαν τις διαφορές τους με τα όπλα.

Η υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής με τους δύο νεκρούς και τους δύο τραυματίες βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και οι 3 συλληφθέντες απο τους 5 συνολικά , αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Λιβαδειάς.

Μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των ιδιοκτητών των δυο Εταιρειών security κατέληξε στον τραγικό απολογισμό με 2 Νεκρούς ,2 Τραυματίες και 5 συλλήψεις

Στο σημείο του Φονικού κάλυκες από εννιάρι πιστόλι αλλά και φυσίγγια Καραμπίνας ,μαρτυρούν την Άγρια Μάχη που δόθηκε στο Κεντρικό σημείο των Θεσπιών και  πουμόλις είχαν σχολάσει τα παιδιά του Λυκείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που μίλησαν τα Όπλα μεταξύ των Ξαδέρφων και συγχωριανών που κατάγονται απο το Μαυρομάτη της Θήβας

Τα αίτια που οδήγησαν στο φονικό ήταν ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο εταιρειών και η αφορμή μία διαφημιστική πινακίδα της μιας εταιρείας στην περίφραξη του Γυμνασίου των Θεσπιών όπου και εκτυλίχθηκαν οι εικόνες άγριας δύσης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ επτά ημεδαπών στις Θεσπιές Βοιωτίας με αποτέλεσμα τoν θανάσιμο τραυματισμό δυο ατόμων

Συνελήφθησαν όλοι οι εν ζωή εμπλεκόμενοι, εκ των οποίων οι δυο φρουρούνται, ένεκα τραυματισμού τους, σε Νοσοκομεία των Αθηνών

Κατασχέθηκαν (2) φυσίγγια & (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου, (2) κάλυκες & (2) βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ επτά ημεδαπών σημειώθηκε χθες (13 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στις Θεσπιές Βοιωτίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο εξ’ αυτών.

Η συμπλοκή αποδίδεται σε διαφορές προσωπικής και επαγγελματικής φύσης, μεταξύ δυο ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στις οποίες δραστηριοποιούντο οι εμπλεκόμενοι.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν, από την μια εταιρεία, ο 33χρονος ιδιοκτήτης της (τραυματίας), άλλος ένας 33χρονος, 28χρονος και 66χρονος, ενώ από τη δεύτερη εταιρεία, ο 34χρονος ιδιοκτήτης της (θανάσιμα τραυματισμένος), 50χρονος (τραυματίας) και 66χρονος (θανάσιμα τραυματισμένος)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνελήφθησαν και οι πέντε (5) εν ζωή εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, με τους δύο τραυματίες να νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε Νοσοκομεία των Αθηνών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) φυσίγγια & (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου, (2) κάλυκες & (2) βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.

Στο χώρο του συμβάντος κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 33χρονου, μη τραυματία, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (14) μηνών και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων (κατοχή – οπλοφορία).

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι τρεις (3) εκ των συλληφθέντων, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Αποκαλυπτικό είναι το  video από το tvstar.gr/


Διάφορα Άρθρα