39.429 λαθρομετανάστες στα Hot-Spot των Ενόπλων Δυνάμεων …Πόσοι απο αυτούς είναι «Πρόσφυγες»

Χιλιάδες είναι οι Λαθρομετανάστες στα Hot-Spot των Ενόπλων Δυνάμεων  …Αρκετοί είναι  στο Στράτευμα που αναρωτιούνται μέχρι πότε άραγε και εδώ φάνηκε οτι  η Κυβέρνηση της Ν.Δ δεν έχει ούτε σχέδιο ,αλλά ούτε και προοπτική !

Τι  θα τους κάνουμε όλους αυτούς να ξεσπάσει μια Κρίση με τη Τουρκία που δεν είναι το αν αλλά το πότε και τότε ποιος θα τους κρατήσει αυτούς εδώ μαντρωμένους ;

Τα στοιχεία είναι απο το ΓΕΕΘΑ και δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για την 19 Νοεμβρίου 2020 διαμένουν σε 33 δομές διαχείρισης ΕΔ, 39.429  λαθρομετανάστες/πρόσφυγες…

 Οι Ε.Δ έχουν  δυνατότητα φιλοξενίας 41.898 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Σάμου, Χίου, Αλεξάνδρειας, Διαβατών και Μαλακάσας) έχουν υπεράριθμους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για την 19 Νοεμβρίου 2020 ανέλαβαν το έργο της παροχής 16.946 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 22 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ)…λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες.

Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ. …Την ώρα που τα νοσοκομεία μας με την Πανδημία του Κορονοειού να βογκάνε απο έλλειψη προσωπικού Ιατρικού και νοσηλευτικού !

Εκείνος ο Συντονιστής που να χάθηκε βρε παιδιά …Τελευταία τον είδαν  κάπου στην Κορέα