Αποκάλυψη :Αεροπορική Βάση ζητά ο Ερντογάν στα Σκόπια (video) …Ενώ ο Μπουτάρης απαιτεί να φύγει το Γ’ ΣΣ απο τη Θεσσαλονίκη!

Την ώρα που Τούρκος Πρόεδρος απαιτεί απο τον Πρόεδρο των Σκοπίων Παραχώρηση Χώρου  για κατασκευή Αεροπορικής Βάσης στη  Χώρα …Ο φιλοσκοπιανός Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης που έχει ξεφύγει και ζητά να φύγει το Γ’ Σώμα Στρατού  απο την Πόλη της Θεσσαλονίκης !!

Την αποκάλυψη για την Αεροπορική Βάση έκανε ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεωδοράκης  σε εκπομπή του ΣΚΑΙ

«Η κυβέρνηση πρέπει να βρει μια ισορροπία στα εθνικά θέματα αντί να μαζεύεται σαν γατάκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, για να κάνει στη συνέχεια την αποκάλυψη ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε από τον Ζόραν Ζάεφ αεροπορική βάση στα Σκόπια ως αντάλλαγμα της στήριξης και της βοήθειας.

«Θα επιτρέψουμε να έχουμε και στα βόρεια σύνορά μας τουρκική βάση τόσο κοντά στην Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το thestival.gr o Μπουτάρης που δεν έχει κρύψει ποτέ την Συμπάθεια του για τα Σκόπια…
Την άποψη ότι το Γ΄Σώμα Στρατού πρέπει να φύγει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο χώρος που βρίσκεται τώρα, να ενταχθεί στο masterplan που προβλέπει τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου μαζί με τη ΔΕΘ, εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Ο χώρος της έκθεσης θα είναι συνέχεια ενός μητροπολιτικού πάρκου. Η ανάπλαση θα προσδιοριστεί ουσιαστικά από τη νέα ταυτότητα που πρέπει να έχει η Έκθεση. Να εκσυγχρονιστεί δηλαδή και σε όψη και σε λειτουργία.

Αυτό για το οποίο θα ζητήσουμε υποστήριξη από την Περιφέρεια είναι να ενταχθεί ο χώρος του Γ’ Σώματος Στρατού μέσα σ’ αυτό το συγκρότημα που είναι σαν μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πόλης», τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Για μένα δεν είναι πολύ σοφό να βρίσκεται μια ενεργός δύναμη, η μονάδα ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ, στην καρδιά της πόλης. Πρέπει να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, ζούμε δύσκολες περιόδου»

Μήπως να καταργήσουμε και το Στράτευμα Μπουτάρη μην τυχόν και βρουν Αντίσταση οι Τούρκοι ;Περισσότερα Άρθρα