Άγρια επεισόδια με μαχαιρώματα και σπασμένα κεφάλια μεταξύ των «Λάθρο» …Σε HOT-SPOT της Νέας Καβάλας

Άγρια Επεισόδια ξέσπασαν χθες μεταξύ των λαθρομεταναστώνστο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά τεσσάρων τραυματιών στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Σύμφωνα με το eidisis.gr τα επεισόδια έγιναν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν νεαρός μετανάστης μέσα στο καμπ παρενόχλησε μια κοπέλα. Η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, άναψαν τα αίματα, πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος βγήκαν και μαχαίρια.

Το επεισόδιο αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονται και φρουρούν στην είσοδο του καμπ. Τελικά, οι λαθρομετανάστες μετέφεραν και άφησαν στην πύλη του καμπ τους τραυματίες του επεισοδίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με το eidisis.gr ο πιο βαριά τραυματισμένος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε σπασμένο κεφάλι.
Μέσα στο καμπ κινήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα «αντίποινα» μεταξύ και των διαφορετικών εθνικοτήτων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.