ΑΕΙ & ΤΕΙ …διαμαρτύρονται αυτοί που κατέστρεψαν την Παιδεία μας

 

ΑΕΙ & ΤΕΙ : Λίγη τσίπα βρε πολιτικάντηδες  του Σύριζα assets_LARGE_t_420_54145245

 Το τι ακούμε και τι διαβάζουμε αυτές τις ημέρες δεν λέγεται …Αλλά να διαμαρτύρονται στα Κανάλια οι Άνθρωποι που διέλυσαν τα Πανεπιστήμια και οι που οι εκλεγμένοι τους Πρυτάνεις πολιτικολογούν και υποστηρίζουν τις θέσεις του Σύριζα εντός των ΑΕΙ και να διαμαρτύρονται κιόλας είναι εξωφρενικό!

 Πρωί πρωί ο Παπαδημούλης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Σύριζα έσκιζε τα ιμάτιά του για τα μυαλά των νέων Επιστημόνων που φεύγουν εκτός Ελλάδος…

Πολύ αργά το θυμήθηκε ο Πολιτικάντης του Σύριζα και είναι τουλάχιστον ντροπή να διαμαρτύρονται ειδικά οι άνθρωποι αυτοί που κατέστρεψαν την Παιδεία και τα Πανεπιστήμιά !

Μήπως δεν στηρίζονται απο τον Σύριζα οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ που αφήνουν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στο έλεος εμπόρων αλλοδαπών και εγχωρίων στο όνομα δήθεν του ασύλου ;

Μήπως δεν καλύπτει ο Σύριζα ενέργειες δήθεν φοιτητών που χτίζουν γραφεία καθηγητών και καταλαμβάνουν κτίρια με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να χάνουν εξάμηνα και να είναι χρόνια εκτός παραγωγής :

Το ότι τους στηρίζει ο Σύριζα είναι γνωστό τοις πάση αλλά να κόπτεται ο πολιτικάντης για τα παιδιά μας είναι τουλάχιστον υποκρισία!

Για να ρίξει μια ματιά στις υποδομές στ5678d23977c44a67a65ec8fe2a95f207α Πανεπιστήμια των Βρυξελλών και για να δει τα χάλια των Ελληνικών κτιριακών υποδομών που οι ίδιοι ανέχονται για να μην πω κάτι χειρότερο τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς των Πανεπιστημίων !

Είπαμε πολιτική για την πολιτική αλλά και λίγη τσίπα δεν βλάπτει βρε πολιτικάντηδες!

Μα ερώτηση μόνο πόσα από αυτά τα ρεμάλια που καταστρέφουν τα Πανεπιστήμια νοιάζονται για τους γονείς των φοιτητών που φτύνουν αίμα για τελειώσουν τα παιδιά τους τις σπουδές τους ;

Μας ρώτησε κανείς ; Βρε άντε στον αγύριστο Πολιτικάντηδες  και ακόμη παραπέρα !@