Ακάρ :Όλα βαίνουν «σύμφωνα με το πρόγραμμα» για τους S-400

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ είπε ότι συνεχίζονται οι δραστηριότητες όπως είχαν προγραμματιστεί σχετικά με την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης»

Ο Ακάρ απάντησε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την επικαιρότητα στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας ο οποίος ερωτηθείς εάν χθες στην Άνκαρα πραγματοποιήθηκε η δοκιμή των πυραύλων S-400 απάντησε ότι όλα είναι φυσιολογικά και η προμήθεια των αμυντικών συστημάτων αποτελεί τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι στα πλαίσια της διαδικασίας υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν και αυτές πραγματοποιούνται όπως είχαν προγραμματιστεί.
Ο Ακάρ είπε ότι δεν υπάρχει κάτι το νέο και όλοι έχουν καταβάλλει προσπάθειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ενώ ερωτηθείς σχετικά με το εάν έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση (Πηγή Ειρήνης) ο Ακάρ τόνισε ότι συνεχίζονται οι δραστηριότητες όπως είχαν προγραμματιστεί και σχετικά με την επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων ΝΤΑΕΣ και YPG/PKK στα βόρεια της Συρίας.

Σχολιο:Ο Στρατηγός Ακαρ έχει δηλώσει ότι οι S-400 θα είναι πλήρως λειτουργικοί την άνοιξη του 2020 και όλα δείχνουν ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες .


Διάφορα Άρθρα