Ακόμη να φτάσουν στο Καστελόριζο οι κολυμβητές Ακάρ; …Μα είναι μόνο 1850 μ.

Κούφιες απειλές και Τουρκικός Τσαμπουκά εκ του ασφαλούς ,ήταν οι δηλώσεις του Ακάρ οτι το Καστελόριζο απέχει μόνο 1850 μέτρα και οι Κολυμβητές της Τουρκίας θα μας  έρθουν κολυμπώντας !

Μετά την υπερήφανη απάντηση του Δημάρχου της Μεγίστης οτι δεν φοβόμαστε, στα Τουρκικά ΜΜΕ εμφανίστηκαν και εικόνες των Ελληνικών Κομάντο που είναι στο νησί και ανήκουν στην ΔΑΝ της Μεγίστης !

Να θυμίσουμε τι είχε πει ο Έλληνας Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ όταν επισκέφτηκε το νησί στην Επέτειο της απελευθέρωσης της νήσου ,όπου είχε καταθέσει Στεφάνι στο μνημείο των Πεσόντων …Δήλωσε

Α/ΓΕΕΘΑ «Η νήσος Μεγίστη του Συμπλέγματος, αλλά Μεγίστη και στις ψυχές των Ελλήνων, είναι ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο του Ελληνισμού, πολύ συμβολικό».

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταντίνος Φλώρος από την εμφάνιση και το Παράστημα των Κομάντος της Μεγίστης και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά …Είστε άψογοι είμαι Υπερήφανος!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν στο Ανατολικότερο άκρο της Πατρίδας μας και έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση.

:Eίμαι «υπερήφανος που ηγούμαι  αυτών των ΕΔ, οι οποίες προασπίζονται την εδαφική κυριαρχία και Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος».