Άκρως προκλητικός ο Ακάρ από τη Διοίκηση των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων (video)

Ο ΥΠΑΜ της Τουρκίας  Ακάρ επισκέφθηκε τη Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ και τον Υπαρχηγό  του Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρογλο

Ο Akar, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες επιθεωρήσεις , έλαβε δε πληροφορίες από τον Διοικητή Ειδικών Δυνάμεων  τον Στρατηγό Majormer Ertuğrul Erbakan σχετικά με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

. Δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) διέρχονται μια πολυάσχολη περίοδο, ο Akar δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις που ξεκίνησαν και διεξήχθησαν με επιτυχία στα Όρη Ikiyaka στις 24 Ιουλίου 2015 συνεχίστηκαν με αυξανόμενη βία και ρυθμό για 6 χρόνια.

Ο υπουργός Akar σημείωσε ότι το TSK κάνει και συνεχίζει να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για την ενότητα και την ακεραιότητα της χώρας ενόψει κάθε είδους απειλών και κινδύνων, καθώς και όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Δηλώνοντας ότι αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης, ο Akar  κανείς δεν πρέπει να το αμφισβητήσει αυτό

. Υπενθυμίζοντας ότι οι επιχειρήσεις Pençe-Yıldırım και Claw-Şimşek ξεκίνησαν στο Avaşin-Basyan και τη Metina, όπου ανδρώθηκε ε η αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση, δήλωσε ο Akar..

«Συνολικά 988 τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί από την 1η Ιανουαρίου 2021, στα βόρεια του Το Ιράκ και στο βόρειο τμήμα της Συρίας έχει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε ή επιβραδύνεται με κανέναν τρόπο για εμάς. Η ουσία  είναι αυτό  που έχει γίνει και  Αυτό θα συνεχιστεί »δήλωσε 

Για τις σχέσεις με την Ελλάδα δήλωσε

Ο  Akar είπε ότι ενώ η Τουρκία συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στους τρομοκράτες στο Ιράκ και τη βόρεια Συρία, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται μέρα και νύχτα για να προστατεύσει τα δικαιώματα τόσο της ίδιας όσο και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (TRNC) στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και την Κύπρο.

Ο Άκαρ επισήμανε τον τρόπο διαλόγου με την Ελλάδα για την επίλυση των προβλημάτων και δήλωσε ότι δεν γνώριζε άλλο τρόπο εκτός από αυτό, και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα αύξησε την ένταση με προκλητικές και προκλητικές ενέργειες.

Τονίζοντας ότι αυτή η στάση είναι λανθασμένη, ο Akar δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να φτάσει πουθενά έτσι.

Σχόλιο: Ξέχασε βέβαια να δηλώσει τις Τουρκικές απώλειες σε προσωπικό και μέσα  όπως και τις Υπερπτησεις των Τουρκικών μαχητικών και τις Καθημερινές Παραβιάσεις του FIR Αθηνών