Οι Αλβανοί άλωσαν την Αθήνα (video) …Ενώ η ΕΛ.ΑΣ κυνηγά τον «Κορωνοειό»

Υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται μπροστά στο φονικό που σημειώθηκε χθες στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Σώστη, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Τιμοκρέοντος με αποτέλεσμα ένας άνδρας να έχει χάσει τη ζωή του και ακόμη τρεις να τραυματιστούν. Το θύμα είναι ένας 53χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ενώ τραυματίστηκαν οι δύο γιοί του, 27 και 21 χρόνων αντίστοιχα.

Τραυματίας, ελαφρά, είναι η υπάλληλος της καφετέριας που λειτουργούσε με take away και στο οποίο είχαν καταφύγει πατέρας και με τους δυο του γιους.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΕΛΑΣ «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές διαφορές πίσω από το φονικό…

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κυνηγούν τους Παραβάτες των κινήσεων και των μετακινήσεων για τον Κορωνοειό και οι Αλβανοί μαφιόζοι άλωσαν την Αθήνα …Όπλα κυκλοφορούν ελεύθερα και λύνουν τις διαφορές τους στα Πάρκα της Αθήνας με καταιγισμό πυρών